Izbor UrednikaZabava

(VIDEO): Evo zašto žene toliko uživaju u masaži vagine

Ljubitelji joge bi mogli da se oduševe novim velnes trendom koji postaje sve popularniji u svetu. Reč je o orgazmičkoj meditaciji ili skraćeno “OMingu”.

Ovaj trend je pokrenula jedna američka kompanija koja je počela da nudi masažu vagine. Cilj nije postići orgazam, već opustiti se i naučiti živeti u trenutku, piše Metro.

Stručnjaci za OMing ističu da je orgazmička meditacija odličan izbor za ljude koji vole drugima da pružaju zadovoljstvo, ali još uvek nisu naučili da ga primaju.

Takođe navode da je iskustvo posebno, kao i da ovaj vid masaže pomaže ljudima da postanu empatičniji, povezaniji i velikodušniji.

Ova vrsta meditacije je postala prava senzacija, te se sve više žena odlučuju za trodnevni kurs. One mogu doći same i prepustiti se rukama potpunog stranca, ili u društvu prijatelja, partnera.

“Tokom orgazmičke masaže jedna osoba miluje klitoris druge osobe 15 minuta, a cilj je da primatelj masaže doživi senzaciju. To je praksa koja kombinuje snagu meditacije i duboku povezanost među ljudima kako bi se doživeo orgazam”, objasnili su iz kompanije One taste.

(izvor: b92.net)

Comments

comments