Politika

(VIDEO, FOTO): Beograd je danas morao da trpi novi SNS-ov cirkus!

Odbornici Skupšrtine grada Beograda na današnjoj sednici treba da izaberu gradonačelnika, njegovog zamenika i članove Gradskog veća, a za najvažniju funkciju u gradu predložen je Zoran Radojičić, doktor Dečije klinike Tiršova.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): UPOZNAJTE DUŠICU, SNS-OVKU KOJA NE ZNA MNOŽINU I PADEŽE, A DRŽI GOVORE U SKUPŠTINI!

Pred početak zasedanja Skupštine Beograda na kojoj će danas odbornici glasati za novog gradonačelnika prestonice, na trgu Nikole Pasića okupile su se pristalice vladajuće SNS da dočekaju kandidata SNS za prvog čoveka prestonice, Zorana Radojičića, direktora Dečije univerzitetske klinike u Tiršovoj.

Naravno ovo “spontano okupljanje naroda” moglo je starije da podseti na neka vremena kada su se određeni ljudi “spontano okupljali” po službenoj dužnosti. Očigledno da je SNS rešio da ponovo pribegne sličnim metodama, kako bi valjda pokušao da dokaže da njihov kandidat, Zoran Radojičić ima podršku još nekoga, a ne samo Aleksandra Vučića!

PROČITAJTE JOŠ: DA LI SRBIJI PRETI TOTALNI KOLAPS? BEŽE LEKARI, VOZAČI, NESTAJE STRUJA I VODA…

Nakon što su se pristalice SNS razišle, sednica Skupštine otpočela je oko 10.15, kada su odbornici potvrdili odluku Administrativno-mandatne komisije o prestanku mandata odbornika Aleksandra Antića i Siniše Malog, zbog prelaska na drugu funkciju, nakon čega je proglašena pauza.

U nastavku možete pogledati i kratak video ovog naprednjačkog sleta.

Najmanje što je Beogradu trebalo, to je da mu naprednjaci prave još jedan cirkus u centru grada!

PROČITAJTE JOŠ: MUP KOČI ISTRAGU O BAJATOVIĆEVIM MALVERZACIJAMA!

(izvor: danas.rs, gerila.rs)

Comments

comments