Društvo

(VIDEO) GORI I OD DUBRAVKE: Gradonačelnik Leskovca od koga imamo transfer blama

Sećamo se svi Dubravke Filipovski, bivše perjanice Nove Srbije, a sada funkcionerke SNS-a koja je zbog svoje ružne prošlosti morala da slika glasački listić sa sve ličnom kartom i da predstavlja Srbiju u Briselu gde je radila ono što zaista ne ume – govorila na engleskom jeziku.

E sad, SNS ne bi bio to što jeste da u svojim redovima nema još sličnih talenata a jedan od njih je i  gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

Na prvi pogled rekli bi verovatno pa i nije sramota biti loš u nekom stranom jeziku, nije baš da je obavezno u Srbiji govoriti engleski kao britanska kraljica, ali ne zaboravite da Cvetanoviću biografija izgleda ovako.

Nije ovo jedini gaf leskovačkog faraona i dobitnika nagrade “Džentlmen godine”.

Portal “Južne vesti” objavio je juče kako je na javnom Tviter nalogu Grada Leskovca objavljena vest o nagradi koju je osvojio štiglić gradonačelnika Gorana Cvetanovića. I dok administratori grupe nemaju komentar, a tvit su nakon reakcija javnosti obrisali, stručnjaci ocenjuju da je reč o neetičnom ponašanju i korišćenju zvaničnih kanala za ličnu promociju.

Zašto su vest objavili i javni nalog koristili za promociju nagrade koju je Cvetanović dobio kao građanin, što su u komentarima isticali korisnici ove društvene mreže, administratori nisu odgovorili, ali su tvit u međuvremenu obrisali.

Comments

comments