Politika

(VIDEO) “GOVOR OČAJNIKA” – Vučićevo gostovanje na RTS od koga nas je sve sramota

Predsednik Srpske Napredne Stranke nastavio je svoju turneju po televizijama sa nacionalnim frekvencijama, a ovoga puta “domaćin” je bio RTS.

On je u dnevniku govorio još jednom kao predsednik stranke gde je komentarisao opoziciju, proteste, Jutku, Radoičića i ostale teme.

Ono što nam je zapalo za oko jeste još jedna potvrda da je karavan pod nazivom “Budućnost Srbije” ništa drugo do serija kontramitinga koja postoji isključivo kao odgovor na građanske proteste #1od5miliona.

U prilog tome ide njegovo poređenje broja ljudi na protestima i broja dovučenih i nateranih aktivista SNS-a na kontramitinzima.

Pogledajte uostalom i sami.

Naravno, kakav bi to bio nastup predsednika naprednjika a da ne pokaže svoju hrabrost i ne obračuna se sa liderima opozicije – koji kao i u prethodnih 7 godina nisu u mogućnosti da se pojave na ovoj televiziji i odgovore mu.

Svakako da odgovornost ide i za nešto što bi trebalo da bude “voditeljka” i koja treba da postavlja pitanja, ali i da pozove one koji su prozvani da kažu svoju stranu priče, na kraju krajeva pretplatu ne plaćaju samo članovi Srpske Napredne Stranke. Plaćamo je svi mi.

Osim što je siktao na opoziciju i proteste, Vučić se dotakao i ostalih “gorućih tema” u Srbiji. Tako je potvrdio budalaštinu da su napadi na Jutku u stvari napadi na njega.

Sramotni RTS nije ni prikazao nijedan prilog o zločinu ovog nečoveka, nijednu izjavu Marije Lukić, ali su veoma glasni kada treba da se podrži Aleksandar Vučić koji ispade jedina Jutkina žrtva.

Da nije tužno, svakako bi bilo još tužnije.

Uspeo je još da komentariše i Milana Radoičića, koga je još jednom predstavio kao heroja, bez ikakvog komentara na to što je Priština raspisala poternicu za njim zbog ubistva Olivera Ivanovića, kao i nedavno pronalaženje 70g kokaina u Radoičićevom stanu.

Što se tiče vedrijih tema, Vučić je pričao i o Džoni Depu.

Ko ima želudac neka pogleda klip dole, mi nećemo preterano komentarisati, dovoljno nam je muka od svega.

Comments

comments