Politika

(VIDEO): Kako izgleda kada se AV, Zorana i Neša iz Beograda žale na medijski mrak…

“Sve je lepo, leptirići šarenići, narod bogat, uživa…”

Gledajući snimak koji se pojavio na Twitteru, u kom današnji predsednik Srbije, ministar policije i potpredsednica Vlade analiziraju ponašanje tadašnje vlasti, a ujedno i predviđaju ono što će se dogoditi u narednim godinama, imam samo jedan zaključak – sjaši Kurta da uzjaše Murta.

PROČITAJTE JOŠ: 8 PITANJA ZA VLADU SRBIJE POSLE STRAVIČNE NESREĆE KOD NIŠA

Aleksandar Vučić, Nebojša Stefanović i Zorana Mihajlović su nekada davno bili članovi opozicije, iako se i dalje prave kao da je to bilo juče i pored činjenice da su na vlasti više od šest godina.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) POBOGU, DETE: ZAŠTO OVAJ MALI ŽELI DA VUČIĆ BUDE KUM NJEGOVOJ BRAĆI I SESTRAMA?!

Srećom, Internet ne zaboravlja. Na Twitteru su nedavno isplivali snimci iz 2011. kada su tadašnja tri predstavnika opozicije ispričali sve ono što je radila tadašnja vlast, ali i do detalja opisali šta će se desiti od 2012. pa sve do danas. Iz njihovih izjava nije teško zaključiti da politika u Srbiji radi po dobro proverenim receptima, a jedino što se menja su “kuvari”.

U nastavku pogledajte demagoško izlaganje Aleksandra Vučića, Nebojše Stefanovića i Zorane Mihajlović. Dobro načuljite uši u delu u kome Vučić govori o idealnim danima i medijima koji su pod kontrolom vlasti.

https://twitter.com/GostovicPredrag/status/1091202463976296448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1091202463976296448&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2F-MGQuf8RE%2F

Jeste li uspeli da pronađete razlike? Naravno da ne, jer ne postoje, a kad ovo uporedite sa vremenom vladavine Slobodana Miloševića, biće vam jasno da smo ozbiljno vremena unazad mi u narodu iste budale, samo se smenjuju oni koji nas prave takvima.

PROČITAJTE JOŠ: ORGANIZATORI PROTESTA POZVANI NA INFORMATIVNI RAZGOVOR!

(izvor: noizz.rs / Stefan Milenković)

Comments

comments