Društvo

(VIDEO) NAPETO ISPRED GRADSKE SKUPŠTINE – Opozicija i narod blokirali ulaz, kukavica Vesić poturio žene

Predstavnici “Saveza za Srbiju” zajedno sa građanima Beograda upravo blokiraju ulaz u gradsku skupštinu, sa jasnim pitanjem “Ima li Beograd gradonačelnika?”.

Kao što znate, u našem glavnom gradu prethodnih dana dešava se potpuni kolaps jer je Goran Vesić odlučio da uništi i centar grada, te zbog radova saobraćaj u Beogradu praktično da ne postoji.

Na okupljeni narod naprednjaci su naravno poslali svoje provokatore, kako naši sagovornici sa lica mesta javljaju oni su doveli svoje batinaše, dok su u prve redove poturili žene koje uzvikuju “fašisti”.

“Došli smo da pozovemo Vesića da izađe pred građane ili oslobodi kidnaponog gradonačelnika” – izjavio je jedan od učesnika za naš portal.

Umesto toga naravno, Goran Vesić je kao što vidite na slici ispod poslao žene sa ciljem da u svojim medijima i ovo dešavanje predstavi kao još jedan napad opozicije.

U ovim momentima došla je i hitna pomoć koja je iz skupštine iznela jednu stariju ženu, te je pravo pitanje šta je ona tu uopšte i radila – nova provokacija, po svemu sudeći.

Kako to trenutno izgleda možete videti na video snimku ispod, a više informacija uskoro:

Уживо испред Скупштине Града

Уживо испред Скупштине Града

Posted by PoceloJe on Thursday, April 4, 2019

Comments

comments