Politika

(VIDEO): Naprednjaci upali i u opštinu Stari grad, sa razglasa im puštaju govore sa protesta!

Odbornici Srpske napredne stranke nešto pre 17 časova došli su u salu Skupštine opštine Stari grad u Beogradu.

Oni su došli kako bi, prema rečima odbornice SNS Nataše Belča, iskazali protest protiv svega što radi predsednik te opštine Marko Bastać.

PROČITAJTE JOŠ: NASILNICI: NAPREDNJACI UPALI U SKUPŠTINE ŠAPCA I PARAĆINA!

„Došli smo kao odbornici, neko ko ovde radi, da protestujemo protiv svega što radi predsednik opštine Marko Bastać, koji ruši gradilišta po centru Beograda i onemogućava starograđanima da, kada se završe radovi, uživaju u svemu što je grad rešio da uradi za ovu centralnu opštinu“, rekla je Belča agenciji Beta.

Ona je kazala da za sada ne postoji konkretan plan o tome do kada će ostati u opštini.

Predsednik opštine Marko Bastać rekao je agenciji Beta da su naprednjaci „ušli kao hajduci“ u opštinu, ali da su im oni otvorili vrata od skupštinske sale i pustili im video snimak njegovog govora sa prošlog protesta ispred Skupštine grada Beograda na kome je govorio o zloupotrebama zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

„Oni su mislili da pošto je petak i pošto je prošlo radno vreme, ovde nema nikoga. Ušli su kao hajduci. Mi smo im otvorili vata i dobiće prigodan materijal da gledaju o svim zloupotrebama koje čini večiti zamenik Goran Vesić koji će u istoriju ući kao najveća štetočina u istoriji grada“, rekao je Bastać.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): TRIBINA MARINIKE TEPIĆ NA IVICI INCIDENTA!

On je ocenio da je ulazak u Skupštinu ideja Gorana Vesića „jer zna da mu se bliži kraj“.

„Cela ova igranka je Vesićeva ideja jer zna da mu se bliži kraj i da će biti smenjen i pokušava da žrtvuje ove ljude da dodju i protestuju ovde, a on ne može da ispuni sopstveno obećanje da stupi u štrajk gladju“, rekao je Bastać.

Naprednjacima je doneta i boca infuzije, kako je Bastać rekao, u slučaju da ih Vesić „natera“ da stupe u štrajk gladju.

Bastać tvrdi i da medju onima koji su ušli nisu svi odbornici Skupštine opštine Stari grad, dok Nataša Belač navodi da jesu.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): “OD SUTRA NEMA POVLAČENJA, IDEMO DO KRAJA”

(izvor: danas.rs)

Comments

comments