Politika

(VIDEO): “Nećeš dobro proći”: Kada SNS “crne legije” operišu na biralištima!

Juče smo čitav dan izveštavali o tome kako je vladajući kartel pokrao izbore u Beogradu i čime se sve služio da bi ostvario onako visoku “pobedu”. Verujemo da je gotovo identično bilo i u Boru, Aranđelovcu i Sevojnu, a sigurni smo da će i materijalni dokazi krađa u tim mestima narednih dana sve više izlaziti na videlo.

Njihova nedela i zlodela nisu nešto što nas je iznenadilo, a ništa manje nas nije iznenadio ni bezobrazluk kojim su Vučić i Stefanović doktor Nebojša sinoć objavili kako su ovo najregulaniji izbori ikada, što je predsednik SNS-a ponovio i jutros kada je gostovao na pinku (malo slovo je namerno, nije plod greške u kucanju).

Svako od SNS-ovaca bi trebalo da pogleda sledeći snimak. Ovaj hrabri kontrolor je juče u Rakovici pokušao da obradni volju birača, a morao je da doživi bliski susret sa SNS gorilama koje su bile poslate da “zavedu red” u ovom kraju Beograda.

https://www.facebook.com/usljebrka/videos/10215062061455632/

Ovakvih slika smo se nagledali tokom jučerašnjeg dana, a nadamo se da će one jednom postati samo deo ružne prošlosti. Svima koji su imali hrabrosti da urade isto što je uradio momak iz ovog videa poručujemo:

Svaka čast! Banda će pasti, a borba za oslobođenje od SNS-a se nastavlja kao i do sada. Samo hrabro!

Comments

comments