Društvo

(VIDEO) Novi idiotizam beogradskog SNS-a: zbog Putina se ubrzano ASFALTIRA plato kod Hrama!

U četvrtak stiže Vladimir Putin, botovi se na put već uveliko spremaju, a svoj doprinos čitavom cirkusu daje i dvojac bez kormilara Zoran Radojičić – Goran Vesić. Ili, samo Vesić.

Elem, zameniku gradonačelnika srpske prestonice je palo na pamet da bi valjalo nekako pripremiti plato ispred Hrama Svetog Save za dolazak uvaženog gosta. Pa je po dobroj staroj (čitaj: fušerskoj) SNS metodi odlučio da popuni rupe na pločniku tako što će ih – napuniti asfaltom!

Svako ko je u poslednjih godinu dana prošao preko ovog platoa na beogradskom Vračaru, zna da su ploče u užasnom stanju, polomljene ili su se odvojile od podloge. Logično bi bilo da se sve zamene, da bi se ispunili zahtevi kako funkcionalnosti, tako i estetike. Međutim, dobro znamo kakve njuške vladaju Beogradom i kakve sve gluposti mogu da im padnu na pamet.

PROČITAJTE JOŠ: ODGOVOR NA AUTORSKI TEKST: VUČIĆ SE PONAŠA NEDOSTOJNO ZA JEDNOG PREDSEDNIKA

Na snimku ispod možete videti kako je danas izgledala ova intervencija.

Šta reći, osim – užasno!

Ova intervencija, em što se radi u poslednji čas, em što će verovatno otežati posao onima koji jednog dana budu zaista trebali da poprave ovaj plato koji je dosta propao.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): ĐUKA PRETI NARODU KOJI PROTESTUJE: UZVRATIĆEMO VAM…

Nažalost, već na početku 2019. godine se nastavio trend naprednjačkih poteza koji prosto raspamećuju.

Očekivali smo da će cirkus na platou ispred Hrama Svetog Save početi u četvrtak, ali smo se očigledno prevarili. Jer cirkus iz glavnog grada očigledno – nikada ni ne odlazi.

PROČITAJTE JOŠ: BOŠKO OBRADOVIĆ PISAO PUTINU

Comments

comments