Politika

(VIDEO): Odgovor Nikole Koja i bedž “1 od 5 miliona” zapalili društvene mreže!

Priča o beogradskim protestima se sa ulica proširila i na male ekrane, a glavni krivac je Nikola Kojo koji je tokom jutrarnjeg programa na TV Prva priču sa novog projekta skrenuo upravo na raspoloženje pobune koje je proteklih nedelja aktuelno u glavnom gradu.

Glumačka ekipa na čelu sa Kojom, Đuričkom, Timarovim, Lutkićem i ostalima učestvuje u čuvenom brodvejskom mjuziklu “Monty Python’s Spamalot” koji će izvesti 17. decembra u Kombank dvorani. Nakon dve godine pauze ponovo ćemo moći da ih gledamo u poznatom mjuziklu, ali pre toga poklonimo se carskom potezu Nikole Koja.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: PIJANI SINOVI BAHATIH NAPREDNJAKA PRETUKLI MLADIĆA!

Dok je novinarka Prve nastavljala priču o mjuziklu, Kojo je pričajući o poseti rekao da će od sadašnjih 30.000 ljudi koliko je videlo mjuzikl, sigurno dogurati do pet miliona. Ako ste ovih dana šetali Beogradom, jasno vam je o čemu Kojo priča. Za one koji nisu protezali noge prošlog vikenda, radi se o protestu “Stop krvavim košuljama”, koji se uz hešteg #PočeloJe takođe pominje i pod sloganom #1od5miliona.

– Uglavnom smo igrali u velikim salama, tako da nas je videlo 30.000, a ja mislim da će nas videti sigurno pet miliona – rekao je Kojo i skinuo prsluk ispod koga je nosio bež sa natpisom “1 od 5 miliona”.

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE OD 20 HILJADA UČESNIKA NA PROTESTU, NASTAVAK IDUĆE SUBOTE!

Glumac se potom izmakao od mikrofona kako bi kamera mogla što bolje da usnimi šta piše na bedžu, iako je voditeljka suptilno pokušavala to da prikrije mikrofonom. Naravno, tviteraši su odmah napravili mim na račun neuspelog prikrivanja.

Podsetimo, inicijalna kapisla za jedan od slogana koji se nalazi na bedžu glumca bila je izjava Aleksandra Vučića koji je nakon prvog protesta rekao:

“Šetajte do mile volje, ja nijedan zahtev nikada neću da vam ispunim. Može i pet milona da vas se skupi. Možete samo da dobijete izbore, e kada dobijete izbore ispunjavajte ono što je narodu obećano, a ja pod pritiscima neću da radim, i po tome se razlikujem od svih drugih.”

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) LUČANI: NAPREDNJACI PRIZNALI IZBORNU KRAĐU!

(izvor: noizz.rs / Stefan Milenković)

Comments

comments