Politika

(VIDEO) “ONI SE NIKADA NE SLIKAJU DOK STOJE”: LUDILO je dostiglno novi nivo, dobili smo naslednika Ilije Čvorovića!

Robija ili ludnica? Ili oba?

Ova dva pitanja su sasvim legitima i nadovezuju se na treće – šta sa Aleksandrom Vučićem kada ode sa vlasti?

Centralni zatvor ili ludara? Lekino brdo ili Višegradska ulica?

Mada, kako sada stvari stoje zaslužuje prvo, ni ovo drugo ne bi bilo na odmet. Naročito posle ovog snimka na kome je predsednik SNS-a odlučio da “pojasni” svojim podanicima koliko je zapravo bilo ljudi na protestu “Stop krvavim košuljama” u Beogradu prethodne subote.

PROČITAJTE JOŠ: “UČLANI SE U SNS ILI DOBIJAŠ OTKAZ”: STUDIO B OD DANAS I ZVANIČNO NE SPADA U MEDIJE!

Posle Nebojše iz Beograda, Barbare sa Studija B i mnogih drugih režimskih “analitičara” svega i svačega, sada je u procenu broja prisutnih odlučio da se uključi i analitičar svih analitičara, AV lično, sa sve svojim nervoznim režećim osmehom, koji mu je poslednjih godina postao zaštitni znak.

Pogledajte u videu ispod kako je to izgledalo.

https://twitter.com/tanjajorda/status/1072865365149986832

Prvorođeni, kako vole da ga zovu pojedini ugledni kolumnisti nezavisnih medija, ovog je puta odlučio da upotrebi taktiku “verujte meni, a ne svojim očima”.

Pa se uhvatio svega čega je mogao da se seti: zimskih jakni, slikanja u pokretu i van pokreta, poziv da dobro obratimo pažnju, jer neko sigurno pokušava da nas prevari.

Iskreno, nas je podsetio na Iliju Čvorovića, koga je u “Balkanskom špijunu” maestralno odigrao Danilo Bata Stojković. Taj ton, ta ozbiljnost i čvrsta vera da je jedino on predodređen da raksrinka “zaveru”.

PROČITAJTE JOŠ: ZAKON OVO STROGO ZABRANJUJE: SNS ORGANIZUJE STRANAČKI SKUP U ŠKOLI?!

Znamo šta je bilo na kraju “Balkanskog špijuna”. Ne znamo kako će završiti ovo ludilo koje sada vlada Srbijom. Ali će završiti. Jer je posle ovoga što smo videli danas očigledno da je AV ušao u poslednji stadijum naprednjačkog ludila.

PROČITAJTE JOŠ: SVE MANIPULACIJE JEDNE BARBARE…

Comments

comments