Društvo

(VIDEO) Ovaj čovek je heroj dana: Pogledajte kako je održao lekciju Vučiću kome posle toga NIJE BILO DOBRO!

Često čujemo da se u životu treba radovati malim stvarima, pa je i nas danas obradovala jedna mala pobeda onoga što je još ostalo od nezavisnih medija u Srbiji. I to kakva (mala) pobeda – Aleksandru Vučiću je skoro pa pozlilo posle lekcije koju mu je održao jedan – novinar!

PROČITAJTE JOŠ: NEBOJŠA STEFANOVIĆ JE DAO SVOM OCU DOZVOLU ZA TRGOVINU ORUŽJEM!

Naime, kolega Miodrag Sovilj sa N1 televizije je danas na konferenciji za medije tokom Beogradskog bezbednosnog foruma dobio priliku da postavi pitanje (što je samo po sebi čudo, pošto znamo kakav odnos imaju naprednjaci i AV prema svim medijima koji nisu Informer, Pink, Alo i Srpski telegraf) i onda je krenula – paljba!

Pogledajte na snimku ispod kako je to izgledalo:

Naravno, kada kukavica mora da se suoči sa nekim ko se njega (kukavice i siledžije) ne boji – odmah se uplaši! Vučić je, jasno se vidi na snimku, počeo da guta knedle čim je shvatio da se pred njim nalazi neko ko je pravi novinar, a ne botovi sa Pinka i ostalih blatoida.

Kao što rekosmo, ponekad male stvari čine da se osećamo srećnima. Drago nam je da vidimo da u Srbiji i dalje ima novinara koji smeju da rade svoj posao odgovorno i bez šlihtanja velikom vođi, samo kada im se pruži prilika da kažu šta imaju.

PROČITAJTE JOŠ: TUŽILAŠTVO DOBILO NALOG DA SERGEJ MORA DA ZAVRŠI U PRITVORU?!

Na kraju krajeva, zar ova normalna molba Vučiću da se ponaša profesionalno i da oslovljava jednu televiziju pravim imenom (a ne uvredljivim epitetima) nije nešto najnormalnije što bi trebalo da bude deo svakodnevne javne komunikacije?

Zato, svaka čast Miodraže (na slici iznad). Tebi želimo sreću u daljem bavljenju ovom poslu, a svima nama zajedno da uskoro dočekamo dan kada ovaj više neće moći da sikće sa TV ekrana na sve živo u Srbiji…

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ DEČKO JE ČISTO ZLO: LAV GRIGORIJE OPET VARA LJUDE PO ULICAMA!

Comments

comments