Društvo

(VIDEO): Sada već stvarno ne verujemo šta je Palma uradio

Dragan Marković Palma je: 1)nešto najbolje što se desilo srpskoj političkoj sceni; 2) nešto najgore; 3) nešto najluđe. Zaokruži tačan odgovor. Ako nisi siguran, možda će najsvežiji dokument iz Beča da ti pomogne u odluci.

Lider iz Jagodine je u Beč ove godine poveo najveću delegaciju do sad – čak 850 građana, među kojima je najviše studenata, koji studiraju u ovom gradu i studenata iz Jagodine koji studiraju u drugim mestima Srbije i inostranstva. Trošak za ovu velelepnu ekskurziju u potpunosti snose donatori, a autobusima ka Austriji uputili su se studenti iz 34 grada i sa 66 različitih fakulteta u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: BUDUĆNOST SRBIJE: VUČIĆ U SMEDEREVU SVEČANO OTVORIO AMBULANTU KOJA RADI VEĆ 2 GODINE!

Cilj ovog putovanja je pre svega da se mladi upoznaju sa životom na Univerzitetu u Beču, jednom od najstarijih u Evropi i najvećem na nemačkom govornom području, sa oko 90.000 studenata, ali i da posete druge prosvetne i kulturne institucije glavnog grada Austrije.

U slobodno vreme im je organizovano razgledanje imperijalne palate Šenbrun, najposećenije turističke lokacije Beča i Austrije, zatim dvorca Hofburg i zabavnog parka Parter, a kako je Dragan Marković Palma poznat kao čovek fine životne ravnoteže (NOT), na kraju putešestvija i oproštajna zabava, uz harmonikicu, kako dolikuje i nezaobilazni splet borilačkih igara.

Društvenim mrežama je, naime, počeo da kruži snimak sa ovog opštenarodnog veselja upriličenog usred Beča, na kom se vidi kako Palma sa studentkinjama demonstrira fajterske veštine. Dok devojke, jedna po jedna, u maniru najboljih ostvarenja Brusa Lija, nasrću na lidera Jagodine, iz prvih redova posmatra Milomir Marić aka Ćirilica, valjda navijajući da neko tu konačno bude oboren, a teško je pogoditi ko.

PROČITAJTE JOŠ: SPRDNJA SE NASTAVLJA: VULIN PROŠAO LEKARSKE PREGLEDE I ZADUŽIO UNIFROMU!

Nema mnogo komentara prikladnih za ovakvu feštu, osim da je čoveku uspelo da ode korak dalje iako smo posle mahanja pilećim nogicama i jahanja kamile uz Bože pravde mislili da je to nemoguće. A možda bi ipak bilo prikladnije jedno jednostavno – bože sačuvaj. Jer čak i ako u boga ne verujete, sad ćete poželeti da postoji. Sa ovakvim političarima, samo nam on može pomoći.

PROČITAJTE JOŠ: RADIO 4 GODINE U LEONIJU, A NEMA NI DAN RADNOG STAŽA?!

(izvor: noizz.rs / Darija Jovović)

Comments

comments