Društvo

(VIDEO): Šta da uradite kada vam u banci uvale DINA karticu?

Kako je neko (triput imate pravo da pogađate – ko) odlučio da svi građani Srbije moraju da imaju DINA platnu karticu, hteli to oni ili ne, zamirisalo je na prevaru.

Uskoro smo saznali da iza svega stoji izvesni Igor Brnabić, sasvim slučajno brat premijerke Ane B. Do tog trenutka nismo znali ništa o privatnom životu premijerke (izuzev da ima partnerku, doktorku Milicu Đurđević), ali nakog ovog otkrića još jedan član porodice Brnabić postao je poznat široj javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): NOVI VULINOV BLAM!

Igor je, naime, taj koji stoji iza čitave priče o Dina karticama i on je najviše profitirao od njihovog uvođenja. Ukratko, tako smo svi mi morali da dobijemo Dina kartice (iako, realno – iste ne služe ničemu) i da damo svoj doprinos uvećanju bogatstva premijerkine porodice.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): BARBARA, SRAM TE BILO: NOVINARKA IZ LESKOVCA ODRŽALA ČAS VUČIĆEVIM “NOVINARIMA”

Međutim, danas se na društvenoj mreži Tviter pojavio video koji je postavio glumac Sergej Trifunović u kome se vidi da je dobijanje DINE dočekao sa “oduševljenjem”.

Usput, rešio je da nam pokaže šta se može da se uradi sa ovom karticom, pa najbolje da pogledate video ispod i da se i sami uverite.

Dakle, kada vam u banci uvale ovu karticu, zamolite ih za makaze. Ili sačekajte da dođete kući i uzmete iste. I uradite isto što i Sergej.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) VUČIĆ: SRAM VAS BILO, BEDNICI JEDNI!

Comments

comments