Politika

(VIDEO): “Teško je izabrati najveću Vučićevu laž”

Dragoljub Žarković tvrdi da je najveća laž atuelne vlasti i predsednika Aleksandra Vučića o stanju srpske ekonomije i “kako nam dobro ide”.

– Vučić svakih pet dana otvara neku fabriku Leone, pletu neke kablove, a nema tu ozbiljnog posla. U sistemu gde jedna laž zatrpava drugu teško je reći šta je tu najveća laž. Gledajući dugoročno, šta će se ispostaviti kao najveća laž, moguće je da će i pitanje Kosova biti jedna od tih stvari – kaže Žarković.

PROČITAJTE JOŠ: POSLANIK SNS KUPIO TELEVIZIJU, PREVEO JE NA ZETA I DODELIO SEBI 40 000 EVRA GODIŠNJE!

On je rekao da je prošle godine Srbija imala samo 1,7 rast rast društvenog proizvoda dok je svuda u okruženju to je 3 ili 4 posto. Žarković (na slici ispod) je rekao da ekonomija Srbije nazaduje.

Žarković je u emisiji ispričao istorijat svoje porodice i o precima koji su otišli za SAD, a onda se vratili kao dobrovoljci u Prvom svetskom ratu a zatim se naseli u Kosovskoj Mitrovici izgradili hotel i elektrocentralu Gazivode.

PROČITAJTE JOŠ: NE ZNA ŠTA ĆE OD SEBE: NAPREDNI PREDSEDNIK OPŠTINE POSTAJE PILOT?!

– Vučić kaže ne dam moje Gazivode. Kako govoriš “moje Gazivode” kad su moje? – kaže Žarković.

Žarković u emisiji govori i o Vučićevom pozivu nakon što je u “Utisku nedelje” otkrio da se predsednik ponovo oženio, nekadašnjim debatama sa Nikolom Miloševićem, svom odnosu prema Rusiji i prema EU itd.

– Ovo je društvo ukinutog dijaloga, ovde se dijalog ne dozvoljava – rekao je Žarković komentarišući stanje u društvu i medijima.

PROČITAJTE JOŠ: SNS SE DOSETIO KAKO DA UPROPASTI ČAK I 1. MAJ!

Kompletnu emisiju možete pogledati u nastavku:

(izvor: pravda.rs)

Comments

comments