Društvo

Vlasti iz više gradova širom Srbije dovode penzionere na doček Putina?!

Naravno, potpuno besplatno. Tačnije – novcem iz budžeta. Što naravno znači, našim parama.

Danas su se na društvenim mrežama, gotovo istovremeno, pojavile informacije da opštine Lazarevac i Kikinda organizuju besplatan prevoz za penzionere i, čini se, sve ostale, koji žele da dođu 17. januara u Beograd i vide dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) SMEJURIJA: ORDEN KOJI ĆE VUČIĆ DOBITI NAMENJEM DRŽAVNIM ČINOVNICIMA U RUSIJI!

Da li je u pitanju preventiva, ili strah vlasti da, uprkos velikoj popularnosti koju ima Putin u Srbiji, može doći do izostanka masovnih okupljanja – još uvek se ne može sa sigurnošću reći.

https://twitter.com/muki68/status/1082965694017404929

Moguće je da naprednjaci gledaju da preventivno dovuku što više ljudi u Beograd, kako bi Aleksandar dobio neki plus kod Vladimira Vladimiroviča.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ U NOVOM AUTORSKOM TEKSTU PRAKTIČNO NAJAVIO PREDAJU KOSMETA?!

Jedno je sigurno – ako ova zamisao prođe biće to još jedan poprilično besmislen način da se potroši novac iz budžeta. Jer, da se ne lažemo: koliko god se to nekome dopadalo ili ne, Putin je vrlo popularan u Srbiji. Sigurni smo da svi koji žele da ga vide, ne bi žalili para i vremena da taj dan dođu u Beograd.

Ovako, naprednjačka vlast je samo smislila novi način da izvuče novac iz zajedničke kase, umesto da taj novac utroši na nešto pametnije. Sigruni smo da i u Lazarevcu i u Kikindi ima prečih problema za koje bi mogao da izdvoji novac iz budžeta.

Najgore od svega je što ovaj spisak verovatno neće ostati samo na “dva slova”, tj. ova dva grada.

Nastavak ove priče i njen epilog biće poznat narednih dana i to je jedino što je sigurno u novoj gluposti koju nam priređuje SNS.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): TEK SMO U JANUARU, A VEĆ IMAMO ISPALU GODINE!

Comments

comments