Društvo

VOZAČI NE ODUSTAJU: Blokirana Ibarska magistrala, saobraćaj stao u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kovinu…

Vozači nezadovoljni cenom goriva blokirali su jutros saobraćajnice u više gradova u Srbiji.

Saobraćaj u Beogradu blokiran je jutros na Zrenjaninskom putu u oba smera, a na kratko je bio blokiran i most Gazela u pravcu ka aerodromu, ali su se vozači sa tog mesta sklonili nakon 15 minuta, a na teren je izašla saobraćajna policija.

PROČITAJTE JOŠ: NAROD PROTIV BANDITSKOG REŽIMA!

Blokada je jutros od osam časova počela i na Ibarskoj magistrali. Blokirana su sela Ćelije i Županjac, a očekuje se da će se pridružiti i građani Lazarevca i okolnih sela.

Magistrala je potpuno blokirana u oba pravca, a na lice mesta je izašla i saobraćajna policija.

Saobraćaj je od jutros blokiran i u Novom Sadu na raskrsnici kod Futoške pijace. Novosadska policija snimala je registrarske oznake vozača, uz saopštenje da će dobiti prekršajne prijave ukoliko se ne sklone iz kolone.

PROČITAJTE JOŠ: “ZLATNO DOBA” VUČIĆEVE SRBIJE – MAJKA SA DVOJE DECE KOPA PO KONTEJNERU!

Kako prenosi Fonet, saobraćaj je obustavljen i na raskrsnici Sremska Mitrovica – Šabac, Sremska Mitrovica – Drenovac, na pružnom prelazu Lička rampa, ali samo drumski saobraćaj, kao i na pravcu Smederevo – Kovin.

Takođe, blokada saobraćaja je i u Ljuboviji, na putu Mali Zvornik – Rogačica, Ruma – Šabac, na mostu kod Šapca, od Kragujevaca ka Kraljevu, u mestu Gruža.

Na Zrenjaninskom putu, skretanje ka Borči, saobraćaj je blokiran u oba smera, kao i od Bele Crkve ka Kovinu, prenosi Fonet.

PROČITAJTE JOŠ: LIDER NAPREDNJAKA OPET VREĐA GRAĐANE: ŠTO SE NE ZAKAČITE ZA BANDERE?!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments