Politika

VRHUNAC LUDILA: SNS dovodi botove iz Zaječara – na miting povodom LOKALNIH izbora u Majdanpeku

Srpska napredna stranka će danas u 18 sati održati miting u Sportsko-rekreativnom centru „6. avgust“ u Majdanpeku, na kome će govoriti predsednik stranke Aleksandar Vučić.

I ovo bi bila sasvim normalna vest, da u Zaječaru već danima ne kruže spiskovi po JP, JKP i državnim ustanovama kojima se evidentira ko ide, a ko ne, na završni miting vladajuće partije u gradu zlata.

Iako, navodno, pritisaka za prijavljivanje nije bilo – princip dobrovoljnosti u diktaturi funkcioniše jednostavno: ako nisi sa nama, onda si protiv nas. Dopunski principi koji se primenjuju su: „pokornu glavu sablja ne seče“ i „umiljato jagnje dve ovce sisa“, što sve daje jasnu sliku psihološkog profila putnika koji su dupke napunili autobuse.

Dogovoreno mesto polaska bilo je stajalište kod „Amana“ odakle je 5 autobusa sa pristalicama, članovima, i radnicima JP i JKP, kao i saradnicima po raznim osnovima angažovanim u GU Zaječar,  nekoliko minuta posle 15 časova, krenulo ka Majdanpeku.

Interesantnu sliku videli smo u jednom od autobusa u kome je svojim pristalicama dirigovao Stefan Zankov, nekadašnji lider SNS-a u našem grada, a danas jedan od vođa puta putujućeg sendvič karavana…

Sve u službi propagande. Sve u službi velike izborne pobede i još jednog velikog poraza zdravog razuma.

I tako od godine do godine, od mitinga do mitinga, sendvič brigada SNS-a, razvozi ljude stvarajući lažnu sliku opštenarodne i masovne podrške (zlo)delu Aleksandra Vučića.

Nadamo se kada jednog dana dođu neki novi ljudi, da će ove navike iživljavanja nad ljudima otići u zaborav, a da će oni ljudi koji su vršili pritiske, i ucenjivali radnike i građane, odgovarati zbog svojih postupaka.

(Izvor: glas-zajecara.com)

Comments

comments