DruštvoPolitika

Vučić i Siniša lažu! Već isplanirano 30.000.000 za novogodišnje jelke…

U poslednjih nekoliko dana celokupan vrh sns kartela se žestoko upljuvao da nam objasni kako je cirkus oko novogodišnje jelke jedna potpuno normalna, čak šta više divna investicija.

PROČITAJTE JOŠ: Sprdnja! Marijan Rističević dobio 1.400.000 dinara…

Od skandala i raskidanja ugovora, preko donacije firme “Keep Light” pa do Vučićevog gostovanju na jednoj smrdljivoj televiziji u kojoj nam objašnjava da jelka nije trošak već investicija. I da će ista jelka trajati čak 10, ako ne i 15 godina.

PROČITAJTE JOŠ: Opština Mladenovac finansira noćni klub?!

Ako je to tačno gospodine predsedniče Srpske Napredne Stranke, kako onda objašnjavate to da ste u gradskom budžetu već rezervisali 30.000.000 dinara za nabavku jelki 2018. 2019. i 2020. godine???

Da, vrlo jasno se vidi da se i u naredne tri godine planira po 10 miliona dinara “investicije” za jelku koja ima rok trajanja poput kornjače sa Galapagosa!

“Investicije” u novogodišnji doček pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića i Siniše Malog se iz godine u godinu drastično pojačavaju, pa se brinemo da te 2020. godine iste neće pokriti ni ako svi Bugari iz vaskolikog univerzuma budu proslavljali doček u Beogradu.

Comments

comments