DruštvoIzbor UrednikaPolitika

Vučić: Ne znam da je novinar nazvan narkomanom. A kako si ih ti sve nazivao?

Aleksandar Vučić je izjavio je da njegova imovina i imovina njegove porodice u prethodnih pet godina nije uvećana, već je umanjena.

Moj cilj je da Srbiji bude bolja, da ove vojnike i pilote mogu da pogledam u lice. Da ja mirno stojim pred njima, a ne oni preda mnom”, kazao je Vučić u Batajnici, gde je obeležena 73. godišnjica oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Upitan zašto nije reagovao na saopštenje Pokreta socijalista u kome je novinar nazvan narkomanom, Vučić je kazao da ne zna za taj slučaj, ali da će se raspitati o njemu.

Iznoseći razloge zbog koji nije prisustvovao obeležavanju Dana Bezbednosno-informativne agencije (BIA), on je rekao da ne želi da učestvuje u događajima u kojima svim novinarima nije dozvoljeno da postavljaju pitanja.

“Ne mogu da kažem koliko sam bio ljut. Volim i poštujem (direktora BIA Bratislava) Gašića i mislim da me nikada nije video tako ljutog. Rekao sam da puste sve novinare, ali pošto su neki od njih već otišli, nisam ni ja hteo da dođem”, rekao je Vučić.

On je dodao da će se uvek boriti za slobodu novinara da postave pitanja, ali i za svoje pravo da na to pitanje odgovori.

“Neću da me bilo ko štiti jer mislim da imamo snažnije argumente od neradnika i lopova. Uradili smo sve ono što oni nisu u prethodnih 15 godina”, rekao je predsednik Srbije.

Još jedan dan Vučićevog laganja i prenemaganja za svako postavljeno pitanje. I posle su mu uvek krivi novinari i svi ostali. Kako god ih On nazivao.

(izvor: B92.net)

Comments

comments