Društvo

“Vučić u Americi sprema opštu kapitulaciju Srbije”!

Poseta koja je trebalo da bude tajna, nenadano je postala javna, pa je razbesnela Aleksadra Vučića. Predsednik SNS-a, koji se šeta Njujorkom za ko zna čiji interes i o ko zna čijem trošku morao bi da podnese nekakav izveštaj po povratku u zemlju, šta je i zašto radio u Njujorku.

Da li će Vučić postupiti po Zakonu o predsedniku republike, koji u članu 6. kaže:

“Rad predsednika Republike je javan. Informacije o radu predsednika Republike dostupne su javnosti….”

Ostaje nam da vidimo. Tek, ako ne postupi i ne podnese račun srpskoj javnosti, direktno će prekršiti zakone ove zemlje i morao bi da zbog toga podnese ostavku!

PROČITAJTE JOŠ: DIREKTOR FIRME PODPREDSEDNIKA SKUPŠTINE JE KRADLJIVAC AUTOMOBILA!

Jedna od retkih osoba koja uopšte govori o tome šta bi Vučić mogao da radi u SAD je Marko Jakšić, iz pokreta Srba s Kosova “Otadžbina” koji kaže da Srbi sa Kosova ne znaju šta će sadržati plan za Kosovo, ali mogu da naslute šta bi mogao da sadrži iz tajanstvenih poseta predsednika Srbije Parizu i susreta sa Hašimom Tačijem, a i sadašnjeg boravka u Njujorku.

„Ono što se na Kosovu ovih dana prepričava je da predsednik Srbije ima nameru da sačuva sever Kosova, a da radi simetrije jug Srbije prepusti samoproglašenoj Republici Kosovo. Čuje se takođe da je deo Vučićevog plana i da je spreman da potpiše sveobuhvatni sporazum za Kosovo. Po kuloarima na severu KiM se može čuti i da je predsednik spreman da se odrekne svoje južne pokrajine, a da za to dobije neke sitne mrvice. Što se tiče budućeg statusa Kosova u UN, čuje se da će nakon potpisivanja sveobuhvatnog mirovnog sporazuma, predsednik Srbije tražiti od Rusije i Kine da stave veto na prijem Kosova u UN, a u cilju mira i stabilizacije na Balkanu. Jednom rečju, kada se prevede na naš jezik, to je opšta kapitulacija“, kaže Jakšić.

PROČITAJTE JOŠ: MALI POSLOVE DAO FIRMI KOJA DUGUJE 102 MILIONA ZA POREZ!

On dodaje da je to nešto o čemu ovih dana govore Srbi sa Kosova, ali da nemaju zvaničnu informaciju, iako se direktno radi o njihovoj sudbini.

PROČITAJTE JOŠ: TIGAR – RASPODELA PLENA I STRAH 1500 PORODICA DA NE OSTANU BEZ POSLA!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments