Društvo

Vučić uzvraća udarac: ovo je njegov odgovor na film “Vladalac”

Nakon što je televizija N1 emitovala dokumentarni film “Vladalac”koji opisuje karijeru aktuelnog predsednika Aleksandra Vučić, TV Pink večeras odgovara kontra filmom pod nazivom “Progon”.

Na dokumentarni film televizije N1 usledeli su razni komentari političara vladajuće partije ali i aktuelnih propagandista Aleksandra Vučića Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića.

“Nemam nikakav problem kada me neko nazove nekakvim medijskim operativcem da to u ovom slučaju nije izrekao Slaviša Lekić koji je i autor ovog filma koji spada u medijske operativce i to u operativce specijalne namene koji po specijalnim porudžbinama snima specijalne filmove koji se emituju na specijalnim televizijama. I onda to, nablaže rečeno, nije normalno i licemerno”, rekao je Mitrović.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić o filmu “Vladalac” oglasila se na društvenoj mreži tviter: “Istovremeno, njegovi kritičari su uvek kritikovali – danas, isto kao i ranije, i kao što će i ubuduće. I ne samo njega, već svakoga ko je nešto iskreno pokušao da uradi. I samo napred: neko će se uvek boriti, a neko će uvek kritikovati. Bolje grešiti boreći se nego kritikujući.”

Činjenice iznete u dokumentarcu niko od aktera vlasti nije imao hrabrosti da ospori te su svi komentari konstruisani kao “napadi” na Vučića ili “propaganda opozicije”.

Kako su režimski mediji film “Vladalac” okarakterisali kao politički progon i napad na Vučić televizija sa nacionalnom frekvencijom, TV Pink, emitovaće večeras svoj dokumentarac koji je najavljen kao odgovor na film televizije N1.

Naziv filma televizije Pink jeste “Progon” te će se nesumnjivo raditi o “političkom progonu” predsednika Vučića, a svi režimski mediji objavili su najavu ovog filma sa istom sadržinom i u potpunosti istim tekstom.

S druge strane, po naslovu filma možemo da zaključimo da se predsednik Srbije ponovo stavio u svoju omiljenu ulogu – ulogu žrtve!

Film “Progon” biće emitovan u 20 časova, večeras na televiziji Pink.

Comments

comments