Društvo

Vučićeva “matematika”: Mesečno troši milione a zarađuje, navodno, 1000 evra…

Aleksandar Vučić na konto mesečnih primanja dobija oko 1,000 evra, a kako je ovo istraživanje pokazuje, Vučićevi troškovi neretko prevazilaze i milion dinara.

Iako predsednik često glumi skromnog čoveka koji ne spava i ne jede, realna situacija ukazuje na nešto drugo. Mesečna plata predsednika je uglavnom oko 100,000 dinara.

– Mesečni troškovi školovanja sina Danila i ćerke jedno vreme su bili i preko 2000 evra mesečno. U pitanju su privatne gimnazije. Za sada nije poznato da li je Danilo nastavio školovanje dalje ili je negde zaposlen.

PROČITAJTE JOŠ: NA POPRAVKU ZGRADE TROŠE MILIONE, LJUDI ODLAZE, A PREDSEDNIK OPŠTINE PUTUJE EVROPOM!

– Troškovi na konto hrane, pića, privatnih putovanja sebe i porodice iznosi na mesečnom nivou ponekad i preko 3000 evra iako troškovi variraju. Vučić je više puta istakao kako sve te troškove sam plaća a ne država.

PROČITAJTE JOŠ: KUKAVICA: SNS-OVAC POBEGAO IZ OPŠTINE I DAO OSTAVKU POSLE POZIVA NOVINARA!

– Vučić pomaže svojoj familiji ocu i majci a navodno pomaže i bratu Andreju oko otplate kredita za stan. I ovi troškovi su po slobodnoj proceni oko 2000 evra.

Već nekoliko nedelja mediji pišu i o cenama njegovih jakni, cipela i sakoa koji koštaju po komadu i do 8,000 dolara, a ni kravate nisu nimalo jeftine. Kupuje ih iz Velike Britanije i Hrvatske, 200 evra po komadu.

Postavlja se pitanje: odakle pare, Aleksandre?

PROČITAJTE JOŠ: NAPREDNJAČKI PLAN KONTRAMITINGA U NIŠU: VUČIĆA DOČEKUJE 10 HILJADA SNS-OVACA?!

(izvor: dnevnizurnal.com)

Comments

comments