Politika

Vučićevo smežurano m*do – Vojislav Šešelj

Ako ste se pitali gde je Vojislav Šešelj i zašto se ne oglašava povodom pregovora o statusu Kosmeta, dobili ste odgovor – oglasio se baš onako kako se od njega i očekivalo, a to je da laje onako kako mu gazda kaže.

Čovek čiji se “patriotizam” meri količinom novčanica strane valute sjajno odrađuje posao koji mu je šef dodelio, te je jutros, sasvim logično, na režimskoj “Pink” televiziji uspeo da udari na crkvu i na najveći problem u trenutnoj situaciji – Savu Janjića.

Ja sam išao uz stepenište, Janjić je silazio i on kao snishodljivo bi se pozdravio sa mnom, ja gledam kroz njega, onako i s mržnjom, mogu misliti kako. To je izdajnik notorni. Nema potrebe o njemu razgovarati, ali bi crkva trebalo što pre da ga skloni sa mesta igumana manastira Dečani, pazite one fotografije kako drži kišobran Medlin Olbrajt. On ima neku svoju viziju, u albanskoj državi da ima neki status, verovatno da bude mitropolit Kosova, ko zna kakve su njegove namere – naglašava Šešelj.

Naravno, tema je neverovatno informerovo otkriće da je Sava Janjić držao kišobran Medlin Olbrajt. Sava Janjić koji je nakon pogroma 1999. ostao na Kosmetu, kojeg i dan danas čuvaju naoružani vojnici KFOR-a od linča koji bi mu Vučićevi koalicioni partneri priredili je izdajnik, dok najveće zlo koje je snašlo srpski narod i srpsku državu, ljudi koji su rat na Kosmetu iskoristili da napune svoje džepove su patriote.

Za Šešelja je ovo skandal, dok je davanje 2 miliona evra porodici Klinton patriotizam, za Šešelja je patriotizam dovesti Gerharda Šredera u arenu na dan početka bombardovanja patriotizam, plaćanje Tonija Blera da bude savetnik u Vladi takođe patriotizam, jer da se ne lažemo, nije Sava Janjić taj koji finansira lidera radikala, već Aleksandar Vučić. A ruku koja te hrani, nikada ne ujedaš.

Čist primer patriotizma po Vojislavu Šešelju

Uostalom Šešeljev stav po pitanju Kosova možete pročitati u njegovom tvitu, odnosno ako ste se pitali za šta se zalaže, pa zalaže se da Kosovo predamo Albancima.

https://twitter.com/predsednikSRS/status/1031075142997303297

U svom stilu Šešelj brani “razgraničenje” govoreći da treba da zadržimo bar deo Kosova. Drugim rečima, da predamo deo, ako ne i sve, zavisi od cifre koju će mu Vučić platiti da to podrži.

Comments

comments