Politika

Za Ginisa: Vučić je SAMO U 2018. bio 181 I PO SAT na RTS-u!

Iako se Aleksandar Vučić konstantno žali da ga nema na RTS-u, ili da je gostovao svega jednom, činjenice govore drugačije.

PROČITAJTE JOŠ: OBELODANJENO DA SU VESELINOVIĆ I RADOIČIĆ VLASNICI FIRME KOJA JE RADILA NA KORIDORU 11!

Naime, zbirom gostovanja i izjava na javnom servisu, na osnovu podataka iz jednog pres klipinga, Vučić je u toku 2018. godine na RTS-u, bez repriza, bio 181,5 sati, odnosno 7,5 dana. U ovu statistiku nisu uračunate njegove vanredne konferencije za novinare, inače bi prisustvo Vučića bilo za koji dan duže.

Vučić se na RTS-u u toku ove godine pojavio u 3.520 priloga ukupnog trajanja 10.893 minuta, odnosno 181.5 sati ili 7,5 dana. U najvećem broju tih priloga govori Vučić ili drugi pozitivno o njemu. Ovo su prilozi iz informativnih emisija, jutarnjih programa i tok šoua (gostovanja, izjave, konferencije za novinare, prilozi o njegovim aktivnostima ili izjave drugih predstavnika vlasti u kojima se on pominje).

PROČITAJTE JOŠ: PREDSTAVA SA SERGEJEM TRIFUNOVIĆEM U POSLEDNJEM TRENUTKU IZBAČENA SA FESTIVALA!

Bitno je napomenuti da ovde nisu uzete u obzir reprize, na primer, ako je prilog emitovan u Dnevniku 1, pa potom i u drugom i trećem Dnevniku, računata je minutaža samo iz prvog.

Kada je reč o gostovanjima, Aleksandar Vučić je od početka godine na RTS-u bio pet puta, po dva puta je gostovao u jutarnjem dnevniku i Dnevniku 2 i jednom u emisiji Oko magazin. Kada se ova gostovanja saberu, Vučić je ukupno proveo 174 minuta ili blizu tri sata u studiju RTS-a.

PROČITAJTE JOŠ: PENZIONERI MASOVNO ODGOVARAJU VUČIĆU, OD NJIHOVIH PORUKA SE NAPREDNJACIMA DIŽE KOSA NA GLAVI!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments