Politika

Zašto ovako ne može u celoj Srbiji? Vranjska opozicija zajedno skuplja potpise za smenu vlasti

Prilično veliko interesovanje građana vladalo je u subotu za još jednu akciju prikupljanja potpisa ujedinjene vranjske opozicije za smenu lokalne vlasti koju predvodi koalicija oko SNS. Oko 300 potpisa je do sada prikupljeno za vanredne lokalne izbore, a akcija se nastavlja u prostorijama 6 opozicionih stranaka.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) ĐUKA POKUŠAO DA ODBRANI DANILA, PA ISPAO GLUP: “I JA SE DRUŽIM SA KRIMINALCIMA, PA ŠTA?!”

Potpredsednica Demokratske stranke u Vranju Nela Dimitrijević kaže da je ohrabrujuće što su građani pokazali da se ne plaše i uzeli su učešće u akciji potpisivanja peticije za smenu lokalne vlasti.

Njihov nedostatak straha, odnosno spremnost i hrabrost da se suoče sa činjenicom da imamo najgoru moguću vlast u Vranju u istoriji našeg grada, nama daje vetar u leđa da nastavimo sa ovim – rekla je Dimitrijevićeva.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ZAŠTO SNS NAZIVA VLASTI U ŠAPCU IZDAJNICIMA: DRŽAVA DUGUJE OVOM GRADU 5 MILIONA EVRA!

Ujedinjena opozicija, koju čini 6 opozicionih stranaka i pokreta, odbori Demokratske stranke, Pokreta Dosta je bilo, Dveri, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana i Socijaldemokratske stranke, nastaviće sa prikupljanjem potpisa i svi koji žele da se potpišu, mogu to uraditi u prostorijama stranaka i pokreta.

Podsetimo, akcija je započela prošle subote, a zanimljivo je da su istog dana i naprednjaci organizovali akciju na kojoj su delili promo materijal.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) JOŠ JEDNO SULUDO SVEČANO OTVARANJE: PRESEČNA VRPCA NOVOG – PARKINGA!

(izvor: juznevesti.com)

Comments

comments