Politika

Živković u Jagodini: Nova stranka želi da ohrabri ljude da izađu na izbore

Izvor: N1

Predsednik Nove stranke Zoran Živković kazao je danas da ta stranka želi da ohrabri ljude da izadju na izbore i da “olovkom reše” da utiču na bolje stanje u državi i u društvu, saopšteno je danas iz te stranke.

Živković je danas na jagodinskom Skveru, gde je obeleženo godinu dana od početka gradjanskih protesta, rekao da stanje u državi zavisi od političara, ali i od gradjana Srbije i dodao da je on siguran da gradjani žele bolje.

Izvor; N1

On je podsetio da će ta stranka sačekati dan raspisivanja izbora da bi, kako je naveo, videla da li za njih postoji minimum uslova pre nego što donesu odluku da li će izaći.
“Nova stranka će sačekati dan da (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić raspiše izbore, pa da vidimo da li za njih postoji minimum uslova, a to je ono što smo imali kod (Slobodana) Miloševića 1996. U tom slučaju na izbore treba da izadjemo, da budemo ono što jesmo i pokažemo da Srbija može da postane ponovo zemlja koju će poštovati”, rekao je Živković.

Okupljeni, su nakon govora, šetali centrom tog grada i time poslali poruku režimu da se “borba ne okončava”, dodaje se u saopštenju.

 

Izvor: Beta

Comments

comments