Politika

Zorana hitno pozvana kod Vučića, da li danas konačno odlazi iz SNS-a?!

Događaj na kojem je trebalo da prisustvuje ministarka Zorana Mihajlović otkazan je jer je ona hitno pozvana na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rečeno je novinarima iz pres službe Ministarstva saobraćaja.

Kako su naveli predstavnici pres službe tog ministarstva, Mihajlović je pozvana na sastanak sa šefom države zbog državničkih obaveza.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): SAV UŽAS NAPREDNJAČKE SRBIJE MOŽE SE VIDETI U OVA 2 MINUTA…

Nije, međutim, precizirano da li je ona pozvana u predsedništvo Srbije ili sediste SNS.

Bilo je planirano da ministrka danas obiđe deonicu puta Obrenovac-Ub, a potpom i Lajkovac-Ljig. Na obe deonice je završeno 80 odsto radova, dok je završetak radova planiran za 25. decembar 2018. godine.

Trenutno se na obe deonice radi završni sloj, a obe deonice su duge oko 25 kilometara. Glavni izvođač radova je kineska kompanija Sang Dong Hajspid, a za Lajkovac-Ljig glavni podizvođač je Energoprojekt.

Pošto je prethodnih dana Darko Glišić, šef SNS-ovih kadrova i “siva eminencija” ove strane istakao da je Zoranino ponašanje “prelilo čašu”, moguće je da se šef odlučio da će joj ovo biti poslednji ponedeljak u redovima SNS-a.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENA BATE GAŠIĆA DOBILA 2,5 MILIONA NA NAMEŠTENIM KONKURSIMA!

Ne bi nas iznenadilo, obzirom da je Zorana jedini (poznatiji) naprednjak koja se ne plaši da izrazi svoje mišljenje i čak po nekim pitanjima da udari kontru Aleksandru Vučiću, što verujemo, jako nervira ovog pomenutog.

Na kraju krajeva, kakve su to neodložne “državničke” obaveze koje su morale da prekinu ovu “šetnju” sa Kinezima?! Zorana je ministarska saobraćaja, pa ne verujemo da je nešto bilo toliko neodložno da je morala baš sad kod Vučića.

Pre će biti da je Aleksandru dozlogrdilo da je gleda i da joj se sprema šut – karta!

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U ŽAGUBICI SE DESIO ZBOG PUCANJA NELEGALNE BRANE, IZGRAĐENE ZBOG MALE HIDROELEKTRANE!

(izvor: N1/gerila.rs)

Comments

comments