Politika

Zorana Mihajlović oplela po Vučićevoj vlasti: “Umesto da je štitila građane, slala ih je u ratove!”

„Ona je personifikacija radikalne politike, čiji ja nisam pristalica, jer mislim da je vlast devedesetih godina bila užasna za društvo i građane, jer umesto da je štitila živote građana, ona ih je slala u ratove“, kazala je Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS).

Ovo je ministarka Mihajlović izjavila povodom učlanjenja Nataše Jovanović, dugogodišnje poslanice Srpske napredne stranke, u SNS, ocenivši da to učlanjenje donosi više štete nego koristi za SNS.

Ovim je ministarka Mihajlović i za svog stranačkog šefa Aleksandra Vučića između redova kazala da je njegova vlast tokom 90ih bila “užasna za društvo i građane, jer umesto da je štitila živote građana, ona ih je slala u ratove”. U to nema sumnje jer je upravo Vučić, kao i Jovanovićeva, bio radikalska perjanica, ministar informisanja u vlasti Slobodana Miloševića i onaj koji je rečenicama poput one “Pa vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana” huškao na rat.

S obzirom na ovako nedvosmislen napad funkcionerke SNS-a na radikalsku politiku koja je inače izrodila i samu SNS i njenog šefa Vučića, postavlja se pitanje da li je na pomolu pobuna unutar ove vladajuće stranke.

Comments

comments