Politika

Zorana POLUDELA kad su novinari otkrili da na gradilištu auto-puta nema NIJEDNOG radnika

Ministarka infrastrukture Zorana Mihajlović pre dva dana bila je u noćnoj kontroli na deonici autoputa Ub – Lajkovac gde se uverila da se njena naredba o 24-časovnom radu poštuje. Samo dan pre, istu deonicu posetila je ekipa N1 i tada nije bilo nijednog radnika, piše ta televizija.

PROČITAJTE JOŠ: NI DECU NIJE ŠTEDELA: DIREKTORKA ŠKOLE IZ VRBASA UCENJIVALA I PRIMALA MITO, A KO JE ODBIJAO SEKS – DOBIJAO JE OTKAZ!

Kako navodi portal N1, Mihajlović je zamerila ekipi te televizije što su, bez najave, kako kaže, „bubnuli“ na gradilište, ali i objašnjava da je reč o zemljanim radovima koji zavise od vremenskih uslova.

„Dakle, svako može da dođe, svako može da vidi, korektno da se najavi, ali isto tako moramo biti krajnje korektni i onda pitati i ministarstvo i izvođača, pre nego što se ode, ‘A zašto danas imate ili nemate radnika’? Pa vam se onda kaže – zato što imamo kišu, zato što nam dolaze kamioni iz drugog dela Srbije, zato što znamo da je ovo prioritet i nalog, ali moramo da dovedemo sve da bi radili. Dakle, građani treba da znaju da dajemo sve od sebe i da radimo, daleko od toga da će neko zabušavati na 2,48 km“, rekla je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: NEZADOVOLJNI ČLANOVI VULINOVE STRANKE OSNOVALI NOVU PARTIJU

Očigledo je da je Zorani ova nenajvaljena poseta ozbiljno digla pritisak: em je odmah sutradan otišla da se slika na gradilište i pokaže kako je “sve kako treba”, em je još morala da deli “packe” novinarima.

Kada bi se malo više bavila svojim poslom, a malo manje brinula o tome kako će u medijima izgledati njen rad – bilo bi bolje za sve.

PROČITAJTE JOŠ: “SAVEZ ZA SRBIJU BI POBEDIO SNS UZ NORMALNE IZBORNE USLOVE”

(izvor: N1 / gerila.rs)

Comments

comments