Zabava

5 trikova za razbijanje seksualne monotonije

Seks je na početku veze čest i zanimljiv jer je sa vama novi partner sa svojim specifičnim željama i erogenim zonama koje vam nisu poznate. Tada mnogo toga novog učite i zanimljivo vam je. Ali posle nekog vremena, seks obično postane rutinska radnja. Da se to ne bi desilo, primenite ove trikove.

1. Ostavite čarape na sebi

Jedno ludo istraživanje je pokazalo da nošenje čarapa tokom seksualnog odnosa pomaže u regulaciji telesne temperature, a što povećava osećaj ugodnosti tokom seksa te olakšava postizanje orgazma. A ako mislite da u čarapicama ne izgledate seksi, vreme je da pronađete najseksi par ikad!

2. Izađite iz spavaće sobe, izađite iz svog stana

Zašto biste se seksali isključivo u spavaćoj sobi? Isprobajte seks na kauču, pod tušem, u kadi, na podu, u autu, u parku, moru… Mogućnosti je bezbroj, a sve izvan vaše seksualne rutine dovešće do leptirića u stomaku, uraganima uzbuđenja i eksplozivnim orgazmima!

3. Izludite jedno drugo vibracijama

Zašto bi vibrator bio rezervisan isključivo za ženske solo igrice? Uključite ga u svoj redovni seksualni život između vas i vašeg partnera. Nemojte ga približavati rupama za koje niste dobili dopuštenje, ali ga slobodno isprobajte na nekim drugim mestima.

4. Zaigrajte se kravatom

Upotrebite kravatu za vezanje ruku, ili nogu, ili kao povezac za oči. Ili kao rekvizit tokom seksi striptiza samo za njegove oči. Ograničenje fizičkih sposobnosti te percepcije samo doprinosi osećaju zadovoljstva i uzbuđenja.

5. Udahnite novi život jastucima

Dodavanje jastuka u igru, odnosno podmetanje jastuka pod prava mesta može začiniti stvari – poboljšati penetracije i povećati osećaj zadovoljstva.

(izvor: srbijadanas.com)

Comments

comments