Zabava

7 poza u kojima ćeš nju dovesti do VRHUNCA SVAKI PUT

Kada je seks u pitanju, tu stvari nikada nisu crno-bele. Istina je da je potrebna praksa kako biste svaki put maksimalno uživali, i otkrili šta prija vašem partneru i vama.

Opšte je poznato da je nekim devojkama malo teže da dođu do vrhunca, a razlozi za to mogu da budu razni. Kako biste svojoj dragoj, a i vama, omogućili orgazam svaki put kada imate seks, primenite neke od proverenih poza. Ove su najbolje kada je postizanje njenog vrhunca u pitanju.

Dobro obratite pažnju…

1. Misionarka poza

Sudeći prema seks ekspertima, žene najviše zadovoljstva dobijaju od osnovnog misionarskog seksa. Zanimljivo je da su istraživanja pokazala da žene najviše uživaju u ovoj pozi iako nema ništa preterano posebno kod nje. Ipak, one vole tu bliskost i intimnost koju imaju dok osećaju svog partnera na sebi.

Kako biste dobili ono najbolje iz misionarske poze, potrebno je da uđete pod dobrim uglom. Ukoliko ulazite dijagonalno, pre nego pravo, stimulisaćete i njen klitoris, što će joj i te kako pomoći da doživi orgazam.

2. Okrenuta “jahačica”

U ovoj pozi, muškarac ili leži ili sedi, a devojka je na njemu, okrenuta leđima, gledajući mu noge, a ne lice. Ova poza takođe omogućava lak pristup klitorisu, a samim tim i lakše postizanje njenog vrhunca.

3. Pseća poza

Ova poza je odlična za ženu jer joj dozvoljava da ima veliku kontrolu. Može da se namesti pod uglom koji joj najviše odgovara. Muškarac može da joj stimuliše G-tačku i da ima pristup klitorisu koristeći svoju ruku, njenu ruku ili neku igračku ili vibrator. Bez prednje stimulacije će teško doživeti orgazam, pa je skoro neophodno da joj ga pružiš kada je u toj pozi.

4. Devojka odozgo

Još jedna poza koja joj dozvoljava najveću kontrolu svog orgazma jeste kada sedi na njemu, gledajući ga u lice. Ali ova poza treba da bude zajednički trud. Možeš da joj pomogneš tako što ćeš da pomeraš njene kukove gore-dole. To je stvar komunikacije. Ona će moći da kontroliše dubinu i brzinu kretanja, a opet i klitoris je tu, pristupačan. Ovo je definitivno poza koja će joj pružiti pravo zadovoljstvo.

5. Poza “kašika”

Ukoliko tvoja devojka ne preferira duboku penetraciju, trebalo bi da pokušate sa pozom “kašika”. Ova poza će joj prijati iz razloga što će vagina biti uža i bolje stimulisana.

6. Tehnika jastukom

Mnogi seks eksperti su saglasni da poze često postanu mnogo ugodnije za ženu ukoliko se doda jastuk ili ćebe, kako bi se namestio pravi ugao penetracije.

Ako ste u misionarskoj pozi, stavi joj jastuk ispod guze kako bi joj se podigla karlica. To može da pomogne muškarcu da joj stimuliše G tačku penisom.

7. Noge gore

Kada si na devojci često ne možeš da postigneš punu penetraciju. Iz tog razloga je bitno da joj namestiš noge tako da omogućiš dublji kontakt. Njene noge treba da staviš na svoja ramena čime ćeš moći da uđeš duboko i stimulišeš joj G tačku. Istu dubinu možeš da postigneš tako što ćeš joj saviti kolena.

Pored ovog zanimljivog i poučnog teksta, pogledaj i naše glave priče za danas:

Ana Brnabić i 3 SNS gradonačelnika lagali o svojoj imovini!

Ministarka, gde je 500 kilometara pruge?!

(VIDEO) Opozicija će zajedno voditi Beograd

Comments

comments