Politika

(VIDEO): 7 razloga zbog kojih Zoran Đorđević ne sme više da bude na nekoj funkciji

Grmeo je do nedavno o rekonstrukciji Vlade Aleksandar Vučić, iz prikrajka je čitavu priču dopunjavala i zvanična premijerka Ana Brnabić – da bi na kraju od svega bilo jedno veliko ništa! Kosovo i tamošnja situacija su poslužili kao izgovor da se rekontrukcija odloži na neodređeno i da sve ostane kako jeste.

Da se razumemo, ne očekujemo ništa od te rekonstrukcije (ako je ikad i bude). Najmanje to da će Vlada početi da radi svoj posao i da će ljudima u Srbiji biti bolje. Međutim, ako ima neko ko stvarno mora da ode i da više nikada ne priđe bilo kojem telu države Srbije koje donosi odluke o bilo čemu – onda to mora da bude Zoran Đorđević, aktuleni ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

PROČITAJTE JOŠ: VLAST 4 GODINE ŠALJE MILION EVRA DNEVNO “ZA SRBE NA KOSOVU” I KRIJE GDE STVARNO IDU TE PARE! 

Razloga da on ode sigurno ima mnogo. Pre svega, vredi reći da on nikada nije ni smeo da postane ministar bilo čega, jer su mu jedine kvalifikacije za to mesto bili članstvo u SNS-u i to što je bio šofer Jorgovanke Tabaković.

Ali, idemo redom:

1. Ministarstvo rada Zorana Đorđevića (na slici ispod) napravilo je nezapamćen presedan prošlog aprila i ušlo u anale evropske diplomatije tako što se usred Brisela žalilo na evropske emisare u Srbiji sa kojima, inače, blisko sarađuje.

Đorđevićeva desna ruka i pomoćnica za međunarodne odnose Jovana Milovanović tada je u Briselu iznela dugačak spisak pritužbi na ljude iz Brisela sa kojima svakodnevno radi.

PROČITAJTE JOŠ: SNS REZON: AKO TREBA ZADUŽIĆEMO SE ZA AERODROM, PA ĆEMO GA PREDATI DRŽAVI!

Ona se žalila na task menadžere, govorila da ne rade dobro svoj posao, ali i na način na koji raspolažu sredstvima, što nije zabeleženo u dosadašnjoj praksi. Time je Đorđević zamalo posekao granu na kojoj sedi, jer je rad sa inostranim partnerima jedan od najvažnijih segmenata resora koji vodi. Zahvaljujući njima, u državu se slivaju finansijska sredstva koja nisu za potcenjivanje, a bez kojih on teško da bi mogao da vodi resor.

2. Dok je išao na miting SNS-a u Negotin razbio je automobil koji je pripadao Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu, a ne njegovom Ministarstvu.

3. otvoreno se borio protiv Zakona o rodnoj ravnopravnosti

4. Lično je odbio (i javno se pohvalio time) donaciju koju je Dragan Đilas hteo da uplati Ustanovi za decu i mlade Sremčica (u Beogradu)! Hajde da ponovimo još jednom: Dragan Đilas je (na stranu sve i na stranu ko je Dragan Đilas, čime se bavi Dragan Đilas i da li iko podržava Dragana Đilasa ili ne) hteo da novac koji je dobio nakon sudske presude dodeli jednom plemenitom institutu koji pomaže deci ometenoj u razvoju i SNS kartel je tu donaciju jednostavno – odbio.

Ako vam ovo nije dovoljno, u videu koji sledi možete videti makar još 3 razloga zašto prostak i poprilično neinteligentna osoba kakva je Zoran Đorđević ne treba da sedi u Vladi.

I ne samo da ne treba da sedi u Vladi, već ne sme da bude na bilo kakvoj funkciji u ovoj zemlji!

PROČITAJTE JOŠ: A VUČIĆEVOM KUMU – JOŠ 300 MILIONA DINARA!

Comments

comments