Društvo

AKCIJA: “UZMI I BACI” – protiv propagande i SNS botova!

Kako kampanja za lokalne izbore u Beogradu, Boru i Aranđelovcu polako ulazi u finiš, svedoci smo da kampanja SNS kartela postaje sve prljavija i brutalnija. Mnogo se pisalo i pričalo o dolasku botova na kućni prag i kucanje na vrata, a mi smo upozorili i na još mnogo “prljavih faulova”, pre svega na taktiku kada SNS-ovci okruže svojim štandovima opozicione štandove i tako spreče građane da dođu do istih.

Zato smo mi sa portala Gerila.rs odlučili da se uključimo u akciju “Uzmi i baci”. Akcija je jednostavna: treba samo otići do najbližeg SNS štanda i tražiti da vam daju nešto od “promotivnog materjala”: letke, flajere, hemijske olovke, upaljače, kape, kišobrane i šta sve već ne dele. Kada vas pitaju da vas upišu, možete im reći šta god poželite, a posle toga prošetajte do najbliže kante i bacite sve što su vam dali! Kao na ovom video snimku.

Ako baš želite da otklonite svaku sumnju da će botovi posle kopati po kanti da izvuku ono što ste vi bacili i vrate na svoj štand, onda možete sve baciti i u neku kantu koja se nalazi nešto dalje od njih.

Kao što smo rekli, mi smo već krenuli u akciju, a pozivamo sve koji mogu da se pridruže. Vreme je da stanemo na kraj ovoj prljavoj kampanji, maltretiranju preko televizije, telefonskim pozivima i manipulacijom našim podacima!

Četvrti mart je blizu, dajte do znanja svima da SNS-ovce idu u istoriju.

Comments

comments