Politika

Ana Brnabić grabuljala po Železniku: U kampanji za gradonačelnicu? (FOTO)

Predsednica Vlade Ana Brnabić danas je grabuljala po Železniku. Skupljala je lišće po parku. Kaže i da je usput razgovarala sa građanima. Kaže i da su joj rekli da pozdravi predsednika Vučića. I da su svi zadovoljni.

Ne, ovo nije šala. Ovo je iz današnje terenske kampanje Srpske napredne stranke koja se već uveliko sprema za beogradske izbore, a u toj trci će veliku ulogu očigledno igrati i premijerka Brnabić.

Tako se danas premijerka pridružila aktivistima SNS-a u čišćenju parka u beogradskom naselju Železnik, pa je uzela grabulje u ruke da pokupi opalo lišće. Po svemu sudeći, premijerka je u kampanji po beogradskim naseljima i vrlo je verovatno da će se pokazati kao tačnim ono što se već uveliko šuška po političkim kuloarima – da će upravo Brnabić biti kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda. To bi značilo i da je za tu kandidaturu “izvisio” Aleksandar Šapić za kojeg se najviše tipovalo da će ispred SNS-a trčati trku za prvog čoveka prestonice.

A dok je grabuljala po železničkom parku, premijerka nije propustila da pomene i svog stranačkog šefa. Kaže da je razgovarala sa građanima, i posebno penzionerima i da je stekla utisak da su svi zadovoljni stanjem u ekonomiji.

„Pričali smo o njihovim penzionerskim danima, o tome kakve su penzije, da li vide neka poboljšanja, svi su, moram da kažem, koje sam danas srela ovde presrećni sa onim kako napreduje i Srbija i Beograd, preneli su puno pozdrava predsedniku Aleksandru Vučiću, tako da sam zadovoljna, stvarno, to je nekako glas naroda“, kaže Brnabić.

Comments

comments