Društvo

Aranđelovac: SNS parama građana pokriva kockarske dugove svojih članova

Razgovarali smo sa našim čitaocem iz Aranđelovca (ime poznato redakciji) koji je opisao kriminalnu radnju naprednjačkog kartela u ovom mestu.

Naime, radi se o gospodinu Goranu Mihajloviću, zameniku komandira policijske stanice u Aranđelovcu, koji ne bira sredstva da se obračuna sa pristalicama opozicije. Gospodin Mihajlović je takođe jedan od organizatora SNS internet tima (poznatog kao botovi) u ovom gradu.

Da bi mu se odužili za “posvećeni rad” prema stranci i fireru, opština ga je postavila na čelo košarkaškog kluba “Šumadija” koji je osnovan 2017. godine.

Iako po sportskom statutu opštine Aranđelovac novoosnovani klubovi ne mogu
dobijati novac prve dve godine, na račun kluba je uplaćeno preko 3.000.000 dinara.

Poslednja “donacija” koja iznosi 2 miliona umesto u razvijanje kluba “uložena” je u pokrivanje kockarskih dugova Gorana Mihajlovića.

S obzirom da SNS pokriva bukvalno svaki pedalj vlasti, ne postoje nikakve šanse da se ovakvo kriminalno ponašanje zaustavi, mediji ne reaguju, nadležni organi ne postoje i ostaje samo nada da će jednom kada sve ovo prođe neko imati snage da se obračuna sa svakim ko je koristio državu i pare građana Srbije za svoje lične interese.

Comments

comments