Društvo

BEZ SRAMA: Naprednjaci delili ispred sudnice EKSPLICITNE SLIKE i tvrde da je na njima Marija Lukić

Pred sam početak današnjeg suđenja bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki po tužbi Marije Lukić za seksualno uznemiravanje, zabeležen je gnusan skandal, kada su se Jutkini ljudi okupili ispred sudnice i delili eksplicitne fotografije za koje tvrde da je na njima Marija Lukić.

Kako javlja reporter “Blica”, ispred sudnice se okupilo oko stotinak ljudi, među njima i oni koji su došli da daju podršku Mariji Lukić, ali i “navijači” seksulanog predatora iz Brusa, koji je donedavno bio i prvi čovek Opštine Brus.

Početku suđenja prethodio je skandal koji su izazvale pristalice smenjenog bahatog čelnika koje su okupljenim novinarima delile fotografije na kojima se vidi telo obnažene žene za koju tvrde da je Marija Lukić, kao i druge fotografije.

Fotografije su došle i do same Marije i njenog advokata Borivoja Borovića. Ona je tim povodom za “Blic” izjavila da su te fotografije skinute sa interneta i montirane.

Kako javalju reporteri s lica mesta, nekoliko žena i jedan muškarac koji su učestvovali u sramnom deljenju fotografija bili su jako agresivni prema novinarima. Vređali su ih i dobacivali.

Jutka ispred sudnice: Suđenje odloženo za 27. maj

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić nastavljeno je danas u 11 časova u sudu u Brusu uz veliko interesovanje javnosti, međutim, nepun sat kasnije odloženo je za 27. maj u 11 sati.

Kako je javio naš izveštač sa lica mesta, hodnici suda su bili puni, okupio se veliki broj pristalica Marije Lukić, ali su došli i oni koji daju podršku nasilniku Jutki.

(Izvor: Blic.rs)

Comments

comments