Politika

Borku Stefanoviću odgovorio i Tatić: Tvoj Mandić je Vračar predao SNS-u!

Rat na tviteru između bivših i sadašnjih funkcionera Demokratske stranke ne posustaje. Nakon što je Borko Stefanović, nekadašnji funkcioner DS (2003-2015.) potom lider Levice Srbije (2015-2019), a danas zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, na svom nalogu podelio tekst sa portala Direktno u kojem se navodi da je “neki poslanik DS nudio Vučiću izlazak na izbore”, usledila je oštra polemika.

“Kako su se pojedini dogovarali sa Vučićem i kako nisu u tome uspeli. Koliko vam je jeftin obraz i kako časti nemate? A šta bi vam rekao čika Ljuba, a šta Zoran Đinđić”, napisao je Borko Stefanović iz podeljeni tekst.

To nije ostalo bez oštrog odgovora Bogdana Tatića, predsednika Opštinskog odbora Vračar Demokratske stranke, koji je svom bivšem stranačkom kolegi zamerio “predaju Vračara SNS-u”.

“A kako tebe nije sramota da se bilo kome obratiš na ovaj način, posle bar 2 ozbiljne bruke koje si direktno i indirektno priredio opoziciji, tačnije DS i DS Vračar?

1. Prvo si otišao iz DS pred izbore 2016.

2. Dopustio si da Marko Mandić kao član Levice Srbije preda SNS-u Vračar”, odgovorio je Tatić Stefanoviću.

Podsetimo, Marko Mandić, član Levice Srbije koju je u to vreme vodio Borko Stefanović, postao je odbornik u opštini Vračar na poslednjim lokalnim izborima u okviru koalicije sa DS “Vračar slobodno”. Međutim, po dobijanju mandata, Mandić se odmetnuo od ove koaliicje i dao podršku naprednjacima za formiranje vlasti na Vračaru. To su tada iz opozicionih krugova komentarisali kao Mandićevu izdaju Vračaraca.

Pored Tatića, na optužbe Borka Stefanovića odgovorili su i Dragan Šutanovac, Balša Božović i Aleksandra Jerkov, rečima da upravo Borko i “njegov predsednik (Dragan Đilas) znaju sve o dogovorima sa Vučićem”, i da je “njihov portal Direktno isto smeće kao Informer”. Više o tome pročitajte ovde: http://gerila.rs/nastavak-rijalitija-borko-koliko-vam-je-jeftin-obraz/

Comments

comments