Društvo

“BUDUĆNOST SRBIJE”: Vučić u Smederevu svečano otvorio ambulantu koja radi VEĆ 2 GODINE!

Kampanja “Budućnost Srbije” za vikend će biti nastavljena posetom Podunavskom okrugu.

U okviru svoje turneje predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće i Smederevo 9. marta, u kome će se obratiti građanima na mitingu od 17 časova. Smederevcima će se obratiti i premijerka Ana Brnabić.

Pre toga, Vučić će posetiti selo Kolari u kome će otvoriti ambulantu koja je već otvorena pre dve godine.

Ambulanta u Kolarima, s obzirom na činjenicu da leži na specifičnom terenu, veoma je oštećena tokom poplava 2014.godine. Iako je i iz državnih i lokalnih fondova nakon toga, odvojen novac za obnovu, urađeno nije bilo u skladu sa opredeljenom sumom.

PROČITAJTE JOŠ: BOLEST: SNS BOTOVI NAPRAVILI PROFIL “PRAVDA ZA JUTKU” I NAPADAJU MARIJU LUKIĆ!

Meštanima je od 2017. godine na raspolaganju ambulanta, a gradonačelnica Jasna Avramović je na otvaranju rekla:

“Posle toliko godina održali smo obećanje i dugujemo veliku zahvalnost građanima koji su imali strpljenja da sačekaju obnovu. Broj građana koji je danas došao da pozdravi ovu obnovu govori koliko je ambulanta bila neophodna s ozbirom da od Kolara, Binovca i Dobrog Dola ima 30 kilometara do nje. Svako naše selo danas ima svoju ambulantu i apoteku.” poručila je između ostalog Jasna Avramović, gradonačelnica Smedereva.

Jasna Avramović, gradonačelnica Smedereva na otvaranju ambulante u Kolarima, oktobar 2017.

Ovaj projekat obnove je obuhvatio sve vrste radova i po rečima Mirka Djurića, člana Gradskog veća, ostali su samo “stari zidovi”: „Projekat je iznosio 19 miliona dinara i čitav ovaj prostor od 450 kvadarata je obnovljen.”, rekao je Đurić.

Zaposleni u ZC “Sveti Luka” dobili su instrukcije u vezi sa dolaskom Vučića. Naloženo im je da moraju biti na dočeku i prisustvuju otvaranju ambulante u Kolarima.

PROČITAJTE JOŠ: LANE GUTOVIĆ: KO PREŽIVI PRIČAĆE, A KO PRIČA – NEĆE PREŽIVETI

U Smederevu su u toku opsežne pripreme za dolazak Aleksandra Vučića, a prvi put posle više od 20 godina obnovljene su stepenice na Centru za kulturu, na prilazu sedištu Srpske napredne stranke, koje će takođe biti jedno od mesta koje će predsednik posetiti.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) LEPIĆEMO DOK NE ODLEPI: VEĆI DEO BEOGRADA OBLEPLJEN NALEPNICAMA ” 1 OD 5 MILIONA”

(izvor: nezavisni.rs)

Comments

comments