DruštvoPolitika

Cirkus se nastavlja – Ron Jeremy se oglasio nakon pisanja Informera

Iako smo bili potpuno ubeđeni da ni u najcrnjim mislima nećemo u istu rečenicu staviti Dragana J Vučićevića i Rona Džeremija, desilo se i to.

Kao što se sećamo, juče su Mitrović i Vučićević (verovatno nakon što su pomešali razne tablete, linije, rotkve i romboide) imali specijalan izliv gluposti u mozak, tu glupost preneli na svoje portale i objavili vest kako opozicija planira da od ove harmonije u Srbiji napravi leglo bluda, kocke i narkomanije (da Željko Mitrović je to izjavio!).

U prilog svojim idiotskim tvrdnjama uzeli su jednu sliku (?!) koju je Sergej Trifunović napravio sa poznatim glumcem švedsko-akcionih filmova i iskoristili je kao podlogu za svoj ničim izazvan proliv.

Da stvar bude još luđa, Ron Džeremi se oglasio na tviteru, izrekavši da, naravno, nema predstavu o čemu se radi i ko su svi ti ljudi.

Da li će “popularni glumac” čak i tužiti Informer ne znamo, a uprkos tome što uvek i u svakoj poziciji navijamo da svako ko je u mogućnosti tuže i odere ovo smeće što se novinama naziva, kada pogledamo širu sliku može se reći da imamo totalni “transfer blama” od svega što režimski blatoidi rade i čime se bavi, te bismo zaista želeli da ako je moguće za sva vremena zaboravimo ovu sliku, vest, a što da ne i Dragana J Vučićevića.

 

Comments

comments