Društvo

Čovek umešan u prebijanje Borka Stefanovića UNAPREĐEN POSLE NAPADA!

Živimo u Srbiji kojom upravlja Aleksandar Vučić i SNS, pa samim tim ne možemo da očekujemo da će ljudi koji su na bilo koji način učestvovali u napadu na Borka Stefanovića krajem novembra u Kruševcu dobiti zaslužene kazne. Možemo možda da se nadamo, ali da očekujemo – svakako ne.

Međutim, danas smo došli do jednog zanimljivog saznanja: izvesni Ivan Mijailović, koga je Tužilaštvo saslušalo na predlog advokata Borka Stefanovića, donedavno je obavljao funkciju upravnika Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu.

PROČITAJTE JOŠ: STRAZBUR ODBIO ŽALBU PENZIONERA IZ SRBIJE UZ OBRAZLOŽENJE DA “NISU DOVOLJNO OŠTEĆENI”?!

Od naših izvora iz tog grada saznajemo da je Mijailović (na slici ispod) početkom februara unapređen i da se sada nalazi na novoj funkciji u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija!

Mijailović inače važi za kontroverznu ličnost u Kruševcu, a unapređenje posle napada na Stefanovića se čini u najmanju ruku – čudnim.

Da li je ovo učinjeno kao nagrada za “dobro obavljen posao”? Ili je možda reč o “kupovini njegove tišine”, da ne bi otkrivao neke detalje koji bi dodatno uveli SNS u celu priču oko ovog napada?!

U svakom slučaju – reč je o zanimljivom tajmingu i čudi nas da niko od poznatijih medija u zemlji nije do sada objavio ovu vest.

PROČITAJTE JOŠ: NA KRAJU ĆE ISPASTI DA SE JOVANOVIĆ SAMOZAPALIO I DA JE PUCAO NA SEBE IZ ZASEDE

Očigledno je da se iza svega krije neka prljava igra i da unapređenje pošto je čovek saslušan u vezi fizičkog napada na drugu osobu – ne može da bude slučajnost!

Vreme će pokazati samo koji od dva motiva za unapređenje je bio ovde u pitanju…

PROČITAJTE JOŠ: “VUČIĆ U AMERICI NUDI NEZAVISNO KOSOVO – ODMAH” 

Comments

comments