Društvo

INFORMER PRIZNAO: Vučića na vlasti održavaju laži njegovih medija!

Danas je na nečemu što sebe naziva “Dnevne novine Informer” osvanuo jedan vrlo zanimljiv tekst o naravno vrlo dobro poznatim osoba, poznatim radnjama i poznatim ubistvima.

Kao list koji drži rekord po broju laži (362 za godinu dana na naslovnoj strani), po broju najavljenih ratova (265 puta za godinu dana) i po broju najavljenih atentata (ko zna koliko za godinu dana), danas su ipak prevazišli sami sebe i potvrdili da Aleksandra Vučića i Srpsku Naprednu Stranku na vlasti održava potpuni medijski mrak i njihovi lažni mediji.

U ovom tekstu nalazi se sve što jedan članak Informera treba da sadrži: Đilas, Šolak, mediji, Vučić i ubistvo.

Ovoga puta ne ono klasično sa atentatorima, snajperima, zoljama i američkim fokama, nego malo drugačije – političko.

Inače u tekstu su komentarisali to što je kriminalac i bolesnik iz Brusa, Jutka, radio sve one gadosti koje je radio ali na svoj način – tako što su nekako uspeli da optuže Tatjanu Vojtehovsku, Dragana Đilasa i Dragana Šolaka da u stvar istoje iza cele priče kako bi optužili Vučića.

Da, teško je za razumeti jedan ovakav tekst pa smo ga nekako uspeli pojednostaviti.

Naime, gore pomenuta dvojica su krivi što se Tatjana Vojtehovski našla jutros u jutarnjem programu i otvoreno govorila o slučaju Marije Lukić. Taj slučaj su predstavili – kao političko ubistvo Vučića.

Drugim rečima, kada se u Srbiji iznosi istina – to je napad i atentat na predsednka SNS-a.

Ono što ne predstavlja atentat i što je poželjno jeste sve što možemo videti na Pinku, Hepiju, u Informeru, Srpskom Telegrafu ili bilo kojem drugom “mediju” pod dirigentskom palicom Suzane Vasiljević.

Ako niste ispratili Milutin Jeličić Jutka, danas je podneo ostavku na mesto predsednika opštine Brus.

Dnevne novine “Blic” su to predstavile kao pobedu SNS-a koji ga je naterao na tako nešto.

Jedina istina je da ga je na tako nešto naterala ogromna hrabrost Marije Lukić. Da se slične stvari ne bi ponavljale, apelujemo na sve da prestanu da se informišu i čitaju/gledaju njihove medije. Sada i zvanično, oni su tu samo da održe kriminal na vlasti.

 

Comments

comments