Društvo

Da sumiramo – tuča na jugu i ko tu koga više za****va…

Kao što svi već dobro znamo nedavno održani večiti derbi između Partizana i Crvene Zvezde obeležila je žestoka tuča na južnoj tribini stadiona Partizana u kojoj je učestvovalo više stotina huligana i koja kao rezultat ima desetine brutalno prebijenih, osakaćenih, poniženih, prženih i “do gole kože poskidanih” huligana.

Scene koje su obišle svet su apsolutna bruka i sramota, sramota za koju su najviše odgovorni policija, tužilaštvo, državna bezbednost i vrh sns kartela jer su omogućili da ovi kriminalci slobodno šetaju gradom i posećuju sportske utakmice. Nije nikakva tajna da je vrh tribine Pretorijanska garda Aleksandra Vučića, koji nema snage da se obračuna sa huliganima. Nema snage, a nema ni želje, oni su Alekovi i Alek je njihov, obavljaju prljave poslove za sns kartel i jednostavno – neće svoj na svoga.

E sada, kad se masakr već dogodio trebalo bi neko i da preuzme odgovornost za sramotu, pa umesto da vrh države podnese ostavku oni su tučnjavu okrenuli u svoju korist i bestidno sebe i svog faraona Aleksandra Vučića predstavljaju kao najveće žrtve celog nemilog događaja.

Nekolicina Hrvata koji su se nekim zaista nepoznatim slučajem zadesili u celom haosu i koji su zadobili žestoke povrede poslužili su kao idealni adut da sns mašinerija okrene situaciju u svoju korist i umesto krivca pređu u ulogu žrtve.

Režimski mediji i toalet papiri koji sebe nazivaju novinama predstavili su ceo događaj kao ni manje ni više – nego pokušaj rušenja Aleksandra Vučića. Do sada smo imali neverotno mnogo teorija zavere kakve ni ubistvo Kenedija, sletanje čoveka na Mesec, HAARP sistem i “Flat Earth Society” zajedno nemaju. Tako su Hrvati, strani obaveštajni agenti, domaći izdajnici, CIA, MI6, vanzemaljci i reptili pokušali da unište režim Aleksandra Vučića, ali eto tvrd je orah voćka čudnovata, pa su i ovoga 543987637394024 pokušaja (cifra predstavlja broj neuspelih rušenja Vučića po jevanđelu Dragana J Vučićevića i Željka Mitrovića) ostali kratkih rukava.

Aleksandar Vulin je tako izjavio da je zanimljivo da je Vučić bio van zemlje kada mu je upućeno preteće pismo.

Svaki put kada on bude van zemlje, kada ode negde, gle čuda desi da neki turisti eto promaše Muzej 25. maj i dođu na stadion. Te stvari su retko slučajne“, rekao je Vulin.

Čak i da su sve ove gluposti kojima nas režim zapljuskuje istinite, nakon svega bi u najmanju ruku Bratislav Gašić i Nebojša Stefanović morali da podnesu ostavke, izađu iz politike i do kraja života beže od svake pojave u javnosti jer ukoliko strane službe ubace 10 ljudi sa ciljem da izazovu haos u državi i u tome uspeju – šta bi bilo da su poslali 100? Ili 1000? Šta naše obaveštajne službe i policijske snage uopšte rade u životu? Da li imaju ikakvu svrhu postojanja ili su tu samo da kukaju i obavljaju prljave poslove režima u borbi protiv opozicije i neposlušnih građana?

Što je najcrnje od svega, nikakve strane službe nemaju nikakvu ulogu u celom ovom cirkusu. Mada Stefanović i Gašić svejedno treba da podnesu ostavke, njihovi puleni su se javno masakrirali pred višemilionskim auditorijumom, a oni nisu ništa učinili da spreče, pa čak ni nakon svega da pohapse odgovorne i procesuiraju huligane.

Ceo događaj će se završiti kao još jedan napad na Vučića i sns režim, a kroz par dana će kartel već smisliti nove afere, nove napade i nove atentate, jer show must go on i osećaj straha, panike i haosa u kojem je mesija Vučić sam protiv celog vaskolikog univerzuma se mora održati.

Za kraj samo da sumiramo događaje, možda ne znamo ko je sve učestvovao u sramotnom šibanju na južnoj tribini, ali nešto smo zasigurno ustanovili:

 • Nisu Hrvati pokušali da sruše Vučića na “večitom derbiju”
 • Nisu strani agenti pokušali da destabilišu Srbiju na “večitom derbiju”
 • Huligani i kriminalci su se poklali između sebe za primat na južnoj tribini
 • Gašić mora da podnese ostavku
 • Stefanović mora da podnese ostavku
 • Aleksandar Vulin je debil
 • Aleksandar Vulin mora da podnese ostavku
 • Željko Mitrović mora biti hospitalizovan
 • Govna na pink
 • Aleksandar Vučić je ozbiljan i veoma opasan psihopata
 • Dragan J Vučićević je bolesni kreten
 • Informer smrdi

Comments

comments