Politika

Dačić se sprema za VANDREDNE IZBORE?! “Neka Vučić brine o SNS-u i svojim ljudima”

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačič izjavio je da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne treba da brine o saradnji sa socijalistima, već treba da brine za ljude iz SNS i koalicione partnere koji su na Vučićevoj listi ušli u parlament.

PROČITAJTE JOŠ: VLADA SRBIJE ĆE ANGAŽOVATI TONIJA BLERA DA BI “POBOLJŠALA KOMUNIKACIJU SA MEDIJIMA”?!

„Sto puta sam rekao da Vučić ne brine za SPS, neka brine za ljude sa njegove liste. Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio (izbornu) listu da bez njegovih partnera sa liste on nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke“, rekao je Dačić za Kurir.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u autorskom tekstu za praznično izdanje „Kurira“ da se ne plaši opozicije, kao ni „kombinacija“ koje prave sa ljudima iz SNS i njenim koalicionim partnerima.

PROČITAJTE JOŠ: SPREMA SE NOVI TALAS POSKUPLJENJA, EVO ŠTA NAS ČEKA!

„I ne interesuju me njihove kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu“, rekao je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): NOVINARKA “DIPLOMIRALA” ZA 17 DANA I TO U – KAFANI!

(izvor: beogradski-glas.rs)

Comments

comments