Društvo

(VIDEO): Januar je tek počeo, a već imamo ISPALU GODINE!

Aleksandar Antić, ministar energetike i rudarstva pošteno se izblamirao prilikom obilaska porodilišta u KBC “Dragiša Mišović”, kada je pokušao da zagrli i poljubi novinarku N1.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) NOVINARKA ZA 17 DANA DIPLOMIRALA I TO U – KAFANI!

“Vidite kako je ovo divan Božić, čak ni N1 nema pitanja, prokomentarisao je ministar pred okupljenim novinarima, što je novinarka ove kuće, Žaklina Tatalović spremno dočekala i upitala: “Je l’ možemo?”

To je nasmejalo okupljene kolege, pa i samog Antića, koji je krenuo ka novinarki raširenih ruku, sa očiglednom željom da je zagrli i poljubi, možda baš da bi joj čestitao taj “divni Božić”.

Međutim, novinaka koja je tu došla da isprati događaj i postavi pitanja ministru, nagla se unazad, pružila mikrofon Antiću, čime ga je “blokirala”, i odmah zatim postavila pitanje: “Koliko vam je sigurna koalicija sa SNS?”.

PROČITAJTE JOŠ: VLADA SRBIJE ĆE OVE GODINE ANGAŽOVATI TONIJA BLERA DA BI “POBOLJŠALA SARADNJU SA MEDIJIMA”?!

Antić se odmah povukao, te se uozbiljio i odgovorio na pitanje.

– Naša koalicija je apsolutno stabilna, radimo u interesu Srbije, potpuno smo posvećeni razvoju Srbije – rekao je Antić.

Tviter je eksplodirao nakon što se Tatalović objavila ovaj snimak na svom profilu, uz komentar “Kad pomisliš da je N1 tu onako”.

Korisnici ove društvene mreže u velikoj većini pružili su podršku novinarki, a mnogi su se samo smejali Antićevoj “ispali”.

Na ovaj tvit se odazvao i sam Antić koji je napisao sledeće: “Odbijanje hrišćanske ljubavi. 🙂 Kad se praznična opuštenost umeša u posao. Neće mi zameriti Žaklina.”

PROČITAJTE JOŠ: STIŽE NOVI TALAS POSKUPLJENJA, EVO ŠTA NAS SVE ČEKA!

(izvor: blic.rs)

Comments

comments