Društvo

Đački autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci išli peške po snegu u školu!

Autobus koji prevozi đake na relaciji čačanskih sela Mrčajevci – Ostra nije saobraćao dva dana zbog anagažovanja za prevoz članova i simpatizera Srpske napredne stranke na doček ruskog predsednika Vladimira Putina u Beogradu, objavio je danas čačanski portal Ozonpress.

Više od 20 učenika juče i jutros bilo je prinuđeno da pešači desetak kilometara po snegu kako bi došli do škole i natrag, a neki iz udaljenih sela nisu se ni pojavili u školi, jer nisu znali da autobus neće doći, a nemaju mogućnost da ih neko doveze, piše portal pozivajući se na informacije koje je dobio od roditelja tih učenika.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) PUTIN: NIJE U PLANU DA PRISUSTVUJEM BILO KAKVOM MITINGU

„Kada su nam deca javila da nema đačkog autobusa zvali smo vozača, zabrinuti pre svega za njega, jer on održava tu liniju i svi ga znamo. Rekao nam je da vozi naprednjake na miting u Beograd i da se izvinjava deci ali da nije do njega“, rekao je jedan od roditelja čije ime nije objavljeno, ali je poznato redakciji portala.

PROČITAJTE JOŠ: NE “GOSPODO”, MI NE PLJUJEMO PO PUTINU, MI PLUJEMO PO VAMA!

Đački autobus nije saobraćao ni jutros, jer se sinoć pokvario u Ljigu pa je poslat drugi po mitingaše.

U saobraćajnoj firmi „Autoprevoz“ u Čačku portalu Ozonpress je potvrđeno da je autobus prevozio naprednjake na miting u Beograd, da je ostao u kvaru i da je vozač zadužio drugi autobus koji će početi da saobraća danas popodne.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) SVAKA ČAST: NEĆU DA IDEM – DAJTE MI OTKAZ!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments