Društvo

(VIDEO): Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon!

Juče je definitivno bio stresan dan: mediji su se trudili da isprate sve što se dešava oko Putina i njegovog dolaska, SNS brigade su se trudile da se ne izgube u Beogradu posle dočeka, a Aleksandar Vučić je molio patrijarha Irineja da moli Putina da kaže koju pred na rajom ispred Hrama.

Uglavnom, Putin je sinoć odleteo kući, Vučić je mahnuo avionu i mislili smo da će se situacija makar za neko vreme smiriti. Međutim, predsednik SNS-a se potrudio da nas što pre demantuje.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) PUTIN OLADIO VUČIĆEV SKUP: NIJE PLANIRANO DA UČESTVUJEM NA BILO KAKVIM MITINZIMA

Već danas, na konferenciji za novinare imao je nove bisere iz svoje prebogate riznice histeričnih napada.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) SVAKA ČAST: NEĆU DA IDEM – DAJTE MI OTKAZ!

Pošto nije navikao na pitanja koja ne dolaze sa Pinka, Studija B i sličnih “medijskih” kuća, ponovo je poludeo i počeo sa svojim dobro poznatim tiradama.

Na obično pitanje o tome da li je tačno da je zamolio Irineja da utiče na Putina, da ovaj kaže koju reč pred Hramom, predsednik naprednjaka je reagovao ovako:

No, čak mu ni ova reakcija nije bila dovoljna, već je morao da intereveniše jedan potrčko iz njegovog protokola koji je novinarki televizije N1, Žaklini Tatalović brže-bolje – oteo mikrofon! Novinarka se pobunila protiv otimanja (što možete čuti pred kraj snimka), ali se ništa nije promenilo.

O tome je uskoro obavestila javnost i putem svog tviter naloga.

Tužno: predsednik ne može da se izbori sa pitanjem jedne novinarke pa mora da joj se oduzima mikrofon. Međutim, šta drugo očekivati od čoveka koji traži od nekog drugog da moli Putina za nešto, a sam ne sme ništa da ga pita…

PROČITAJTE JOŠ: NE “GOSPODO”, MI NE PLJUJEMO PO PUTINU, MI PLJUJEMO PO VAMA!

Comments

comments