Politika

Đukanović zapretio fašističkom parolom poslanici opozicije!

Vladimira Đukanovića (Đuka Bizon, Đuka Moler, Đuka Đubre), nažalost – svi znamo. Poslanik SNS-a koji često skreće pažnju svojim medijskim nastupima i gabaritom svako malo odvali neku glupost ili niskim udarcima opali po političkim neistomišljenicima.

Njegove često glupe fore, naučene u radikalskim a izbrušene u naprednjačkim danima znaju da budu i opasne, pored toga što su vrlo otrovne.

PROČITAJTE JOŠ: NESLAVAN REKORD U LUČANIMA: 200 SUMNJIVIH AUTOMOBILA NA 16 HILJADA GLASAČA!

U svakoj normalnoj državi (definicija “normalne države” može da bude i više, ali znamo da Srbija sigurno ne spada u takve) Vladimir Đukanović bi makar zbog svojih “molerskih” radova u Lutriji Srbije bio u zatvoru ili bi bio, u najmanju ruku marginalna politička pojava. U ovoj zemlji je on, nažalost, poslanik u Skupštini, a sa tog mesta se izgleda toliko osilio da je počeo da preti fašističkim parolama! I to ženama!

PROČITAJTE JOŠ: DARKO GLIŠIĆ MALTRETIRA I UCENJUJE RADNIKE KRUŠIKA?!

Naime, Đukanović se (čini se, ničim izazvan) obratio nezavisnoj poslanici Mariniki Tepić kroz reči po zlu poznatog grafita od prošle godine – Marinika shvati, nećemo stati.

https://twitter.com/serbia_forever/status/1074680189760737286

Ko ima malo slabije pamćenje, vredi podsetiti da je iza ovih grafita i pretnji smrću poslanici Tepić bio Tomislav Lovreković, opskurni politički lik iz raznih profašističkih organizacija, a odnedavno i direktor Centra za medijski monitoring, tobožnje nevladine organizacije, ustvari još jednog lažnog naprednjačkog NGO-a.

Tako je Đuka Bizon kroz usta svog stranačkog kolege Lovrekovića poslao nove pretnje Mariniki Tepić, ali i onima koji ne misle kao naprednjački kartel. Posle ovakvog poteza – dakle ponavljanja najgorih pretnji nekome ko ne misli kao ti – poslanik Đukanović bi morao da ode iz političkog života.

Jednom za svagda.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): NOVA NAPREDNJAČKA NAREĐENJA BOTOVIMA OD KOJIH JE I NAS SRAMOTA!

Comments

comments