Društvo

Dragan J Vučićević mora da plati milion dinara Jeremiću zbog laži u “Informeru”

Pravda je spora, ali dostižna. Doduše trenutno u Srbiji možda jeste na samrti i na aparatima, ali današnja presuda daje tračak nade da ovaj mrak neće i ne može doveka trajati.

Dragan J Vučićević, nešto što se predstavlja kao novinar i glavni i odgovorni urednk nečega što s predstavlja kao novine, moraće da isplati milion dinara predsedniku Narodne Stranke, Vuku Jeremiću, zbog laži o navodnoj umešanosti u smrt gardista, vezi sa islamistima iz Katara i finansiranjem kampanje iz inostranstva.

Kako Jeremić navodi ova presuda je samo početak, tužio je Insajder DOO  (inače firmu koja  izdaje dnevni tabloid Informer gde je Vučićević 100% vlasnik) i za ostale laži, a svedoci smo da ih je bilo toliko da ih je potpuno nemoguće i izbrojati.

Podsetimo se ovaj dnevni list zajedno sa istim takvim smećem koje se odaziva na ime “Srpski Telegraf” u prethodnoj godini čak 256 puta su najavljivali rat i objavili preko 700 lažnih vesti.

Presudu suda pozdravljamo i nadamo se da će doći vreme kada će država imati snage da se i definitivno obračuna sa fabrikama laži koje su okupirale naše medijsko nebo.

Comments

comments