Društvo

Dragan J Vučićević potvrdio da podržava nezavisnost Kosova!

Svako pominjanje “gospodina” Dragana J Vučićevića izaziva ogromnu tegobu u predelu stomaka, ali nakon današnje količine gluposti koje je izneo, jednostavno moramo.

Nekadašnja Đilasova, a danas Vučićeva podguzna muva, koja svoje principe i stavove menja onako kako žetoni kojima ga kljukaju menjaju svoj miris i ukus, objavio je novu kolumnu u kojoj iz sveg srca podržava nezavisnost Kosova i Metohije.

Kolumnu možete pročitati na sajtu informera, što ne preporučujemo naravno, te ćemo ukratko opisati o čemu se radi.

To je isti onaj Vučićević i isti onaj informer koji se predstavlja kao neko ko veliča Rusiju, Srbiju, a gromoglasno pljuje zapad, EU, Soroša i USA, da bi naravno onog momenta kada Vučić odluči na ipak ne dodeli diplomatski status ruskom humanitarnom centru u Nišu, ili kada se sastane sa Soroševim sinom i donira 2 miliona evra za Hilari Klinton jednostavno zaćutali.

To je otprilike sve što bi se o moralu ovog nečoveka moglo reći, a ono što je danas napisao svakako povećava osećaj gadosti.

On je (a šta bi drugo) zdušno branio stavove Aleksandra Vučića po kojima na Kosmetu nemamo ništa i svaki metar koji dobijemo bi bio pobeda.

Kako gospodine Vučićeviću nemamo ništa? Kako sad u svojoj kolumni govorite da ćemo za manje od 10 godina morati da branimo Vranje ako sad ne priznamo Kosmet? Šta će da zadrži Albance da zauzmu Vranje nakon što im predate ono što vama lično ne pripada (niko nije Kosmet ostavio u amanet ni Vučićeviću a ni njegovom šefu)?

Da li Vi gospodine Vučićeviću podržavate Rusiju, da li ste protivnik Soroša, Sjedinjenih Američkih Država i Evropske Unije, ili ste samo fekalija iz koje iscuri ono što Vučić misli?

Naravno, odgovori su sasvim jasni. Ne čitajte informer, uključite mozak.

 

Comments

comments